HUMANsoft informatika

Humansoft

AgromAX Mezőgazdasági modul

A HUMANsoft Kft. által fejlesztett megoldás lehetővé teszi az állattenyésztéssel és növénytermesztéssel kapcsolatos szakmai feladatok kezelését a Microsoft Dynamics AX rendszerben kihasználva az integrált rendszer által biztosított előnyöket. A modul a mezőgazdasági vállalkozások igényeinek figyelembevételével került kialakításra. A bevezetés során a felhasználók egyedi, eltérő igényei is figyelembe vehetők, így az ügyfelek testreszabott egyedi megoldást kapnak kézhez.
AgromAX modul részletesen

 Részletek
Humansoft

Központosított szervizmodell

Napjainkban egy cég működéséhez szükséges IT vagy IT közeli eszközök, nem szerezhetőek be egyetlen gyártó kínálatából. Ezt a sokféleséget növeli, hogy az árverseny miatt is sokszor változhat a beszállító. A HUMANsoft központosított szervizmodelljének lényege nagyon egyszerű: mindegy, hány beszállítótól, hány gyártótól származnak az eszközei, Önnek minden hardver hiba esetén, ugyanazt a szervizt kell hívnia.

 Részletek
Humansoft Mobile Device Management

Mobile Device Management

Az okostelefonok és táblagépek üzleti célú használata rendkívül gyors ütemben terjed. A technikai fejlődés mai szintje lehetővé teszi, hogy ezekkel az eszközökkel bárhonnan, bármikor elérjük a szükséges információkat. Ez egyfelől növeli a munkavégzés hatékonyságát, másfelől viszont új kihívások elé állítja a vállalati informatikát.

 Részletek
Humansoft

3D szkennelés

Olyan 3 dimenziós precíziós felmérést valamint ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat kínálunk, amellyel lehetőség van digitális modellek készítésére, felület- és környezetmodell kialakítására, utólagos milliméter pontos vizsgálatokra és elemzésekre.

 Részletek

Híreink

Balabit partnerség

Balabit partnerség

Aktív együttműködéssel a közös sikerekért
Felpezsdítettük meglévő kapcsolatainkat a BalaBittel, egy új szintű partnerségi viszony van kialakulóban...

 Részletek
2014 március 31-én megalakult a Mensor3D Kft.

2014 március 31-én megalakult a Mensor3D Kft.

A FreeSoft Nyrt. ezúton tájékoztatja a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy leányvállalata, a HUMANsoft Kft., Mensor3D Korlátolt...

 Részletek
Örökség3D

Örökség3D

A KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG DIGITÁLIS DOKUMENTÁLÁSA

A Magyar Nemzeti Múzeum visegrádi Mátyás Király Múzeuma és a SziMe3D AR szeretettel meghívja Önt...

 Részletek