Humansoft informatika

Humansoft

AgromAX Mezőgazdasági modul

A Humansoft Kft. által fejlesztett megoldás lehetővé teszi az állattenyésztéssel és növénytermesztéssel kapcsolatos szakmai feladatok kezelését a Microsoft Dynamics AX rendszerben kihasználva az integrált rendszer által biztosított előnyöket. A modul a mezőgazdasági vállalkozások igényeinek figyelembevételével került kialakításra. A bevezetés során a felhasználók egyedi, eltérő igényei is figyelembe vehetők, így az ügyfelek testreszabott egyedi megoldást kapnak kézhez.
AgromAX modul részletesen

 Részletek
Humansoft

Központosított szervizmodell

Napjainkban egy cég működéséhez szükséges IT vagy IT közeli eszközök, nem szerezhetőek be egyetlen gyártó kínálatából. Ezt a sokféleséget növeli, hogy az árverseny miatt is sokszor változhat a beszállító. A Humansoft központosított szervizmodelljének lényege nagyon egyszerű: mindegy, hány beszállítótól, hány gyártótól származnak az eszközei, Önnek minden hardver hiba esetén, ugyanazt a szervizt kell hívnia.

 Részletek
Humansoft Mobile Device Management

Mobile Device Management

Az okostelefonok és táblagépek üzleti célú használata rendkívül gyors ütemben terjed. A technikai fejlődés mai szintje lehetővé teszi, hogy ezekkel az eszközökkel bárhonnan, bármikor elérjük a szükséges információkat. Ez egyfelől növeli a munkavégzés hatékonyságát, másfelől viszont új kihívások elé állítja a vállalati informatikát.

 Részletek

Állásajánlatok


Cégünk a magyar informatikai piac egyik legmeghatározóbb szereplője.
Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően folyamatosan keresünk új munkatársakat. Amennyiben szívesen dolgozna a Humansoftnál, tekintse meg aktuális állásajánlatainkat.

Beer Nagy Andrea (andrea.beer@humansoft.hu), HR munkatárs
Kató Zsófia (zsofia.kato@humansoft.hu) Toborzási koordinátor

 Részletek

A Humansoft mostantól nagyobb hangsúlyt fektet a hálózati eszközök és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások értékesítésére. Júliusban extra ajándékokkal kedveskedünk azoknak az ügyfeleinek, akik nálunk vásárolják meg Cisco eszközeiket.

 Részletek

Híreink

polycom logo

A távolság nem akadály!

A távjelenléti rendszerek használata elsősorban a vállalati szférában kifizetődő, hiszen használatukkal számottevően csökkenthetőek a vállalat utazásra fordított költségei.

 Részletek
Sport-sport-sport

Sport-sport-sport

A megszokottnál is jóval sportosabbak voltunk a közelmúltban. Indultunk futóversenyen, 30 km-es montainbike-os megmérettetésen és jégkorongtornán is.

 Részletek
Új szolgáltatási termék született!

Új szolgáltatási termék született!

A Humansoft új szolgáltatási termékeként 1 évre szóló sérülékenységi vizsgálatot végezhet a egyik, pénzügyi szolgáltatásokat végző ügyfelénél.

 Részletek