TOP 25 – 13. helyezett: Tudja, hogyan kell növekedési pályára állítani egy céget

2017.09.18.

A Navigator Informatika értékesítési vezető pozíciójától a 4iG igazgatóságáig csupán három év telt el, de nagyobb tétet tennénk rá, hogy Merényi Attila élete legizgalmasabb, legtöbb feladatával járó időszakát élte meg.

Miután az Axis és a Banksoft élén vezetőként bebizonyította rátermettségét, tavaly novemberben a Humansoft ügyvezető igazgatójának, valamint a 4iG vállalatcsoport kereskedelmi vezérigazgató-helyettesének is megválasztották (emellett továbbra is megtartotta ügyvezető igazgatói tisztségét az Axisnál és a Banksoftnál). Feladatai között szerepel a leányvállalatok közötti szinergiák kialakítása, azaz a cégcsoportos működés megvalósítása minden szinten (back office, műszaki területek, értékesítés). Ennek eredményeképpen nemrég átálltak egy mátrixszerű szervezetre és működési modellre. A toplistánk 13. helyén álló vezetőnek fontos feladata maradt a leányvállalatok dinamizálása, piaci pozíciójuk további erősítése is.

IT Business 2017. 09. 14.