ERP rendszerek

Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszer a Humansoft Kft. kínálatában

  • Nincs megfelelő információja vállalati döntései meghozatalához?
  • Nem működnek hatékonyan a vállalati folyamatai?
  • A felhasználók nem ismerik ki magukat a jelenlegi rendszerben?
  • Elavult a rendszere és sok karbantartást, manuális munkát igényel?
  • Egyszerűen csak egy jobb ERP rendszert szeretne?

Lépjen velünk kapcsolatba és kollégánk felkeresi Önt!

Hogyan segítheti egy ERP rendszer az Ön vállalkozását?

Manapság a gyorsan változó piaci környezetben kiemelt jelentősége van információnak. Az üzletileg megalapozott döntések meghozatalához elengedhetetlen a pontos, releváns információ gyors rendelkezésre állása. Ebben segíti vállalkozását egy integrált ügyviteli rendszer, más néven ERP rendszer. A hangsúly az integrált szón van! A jó ügyviteli rendszer ismérve, hogy a vállalati folyamatok bármely pontján rögzített információ hozzáférhető az ERP rendszer felhasználói számára, ezzel elősegítve a csoportmunkában rejtőző előnyök kihasználását, valamint az üzleti döntések meghozatalához elengedhetetlen információk rendelkezésre állását.

Microsoft termék az integrált vállalatirányítási rendszerek piacán

A Microsoft több termékével van jelen az ERP rendszerek piacán, amelyek közül a Humansoft Kft. a Microsoft Dynamics AX ügyviteli rendszert ajánlja Önnek. A moduláris felépítésű integrált vállalatirányítási rendszer összetett vállalati folyamatokkal rendelkező közép- és nagyvállalatok ügyviteli folyamatainak kezelésére szolgál.

Az Ön vállalata egy rugalmas és skálázható integrált vállalatirányítási rendszert kap, amely képes lekövetni az üzleti folyamataiban bekövetkező gyors változásokat (változásmenedzsment) és lépést tart vállalata növekedési ütemével. Amennyiben kíváncsi a Microsoft Dynamics AX integrált vállalatirányítási rendszer részletes bemutatatására, olvasson tovább, vagy lépjen velünk kapcsolatba és kollégánk felkeresi Önt egy rendszerbemutató egyeztetése céljából.

A Microsoft Dynamics AX integrált vállalatirányítási rendszer moduljai
AX vállalatirányítási rendszer moduljai

Humansoft Kft. ügyviteli rendszerekkel kapcsolatos informatikai szolgáltatásai

A Humansoft Kft több éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai szolgáltatások, köztük az integrált vállalatirányítási rendszerek területén. A Microsoft Dynamics AX ügyviteli rendszer bevezetése mellett vállaljuk a rendszerkörnyezet megtervezését és felépítését, valamint a folyamatos ügymenetet támogató support szolgáltatás nyújtását. Ügyfeleink többsége már több éve elégedetten használja a Dynamics AX vállalatirányítási rendszert. ERP rendszer referenciáink – integrált vállalatirányítási rendszer bevezetéssel, támogatással és verziófrissítéssel kapcsolatos referenciáink megtekintése.

Testre szabott vagy standard ügyviteli rendszert szeretne?

Az ERP rendszer tervezésekor fontos döntési szempont, hogy az integrált ügyviteli rendszer funkcióit igazítjuk a vállalati folyamatokhoz, vagy fordítva, az Ön vállalatának folyamatai alkalmazkodnak az ERP rendszer funkcióihoz. Bármelyik megoldást szeretné, a Dynamics AX integrált ügyviteli rendszer a jó megoldás!

A standard vállalati folyamatok alkalmazását azoknak a kis- és közepes méretű vállalatoknak ajánljuk, amelyek a növekedési pályájuk elején járnak és egyszerű folyamatokkal rendelkeznek. Ebben az esetben lehetőség nyílik a vállalati folyamatok jól bevált hazai és nemzetközi gyakorlathoz (Best Practice) igazítására, amelyek alapján a Dynamics AX rendszer folyamatait felépítették. Amennyiben Ön ezt a megoldást választja, a projekt során megtörténik a vállalati folyamatok felmérése és a jól bevált gyakorlatnak (Best Practice) megfelelő megoldási javaslat kidolgozása.

Ha az Ön cége már jól bejáratott folyamatokkal rendelkezik, akkor a javasolt megoldás az AX rendszer funkcióinak, folyamatainak testre szabása. Ezt támogatja az ERP rendszerbe épített folyamatkezelő funkcionalitás (Workflow), valamit a rugalmas fejlesztői környezet, amelynek segítségével az ügyviteli rendszer funkcionalitásai az Ön igényei alapján alakíthatók.

ERP rendszereinkről itt talál további információkat!

Vissza