Hardver infrastruktúra megoldások

A folyamatos, zökkenőmentes üzleti folyamatok nem működhetnek gördülékenyen megfelelő hardveres támogatás nélkül. A megbízhatóság, a gyors szervizelés, és az egyszerű karbantarthatóság kiemelten fontos tényezők. Egy munkaállomás tartós kiesése ugyanis komoly probléma, mivel alaposan megnehezíti a munkavállalóink dolgát. A leállás mindenképpen az értékes humán erőforrás elvesztegetését fogja eredményezni, mivel dolgozóink nem végezhetik mindennapi munkájukat a kliensük nélkül, illetve a rendszer meghibásodása esetén az üzletileg fontos adatok átmentése is meglehetősen sok időt emészt fel.

Milyen munkaállomást vásároljunk?

  • Csak megbízható forrásból származó, kiemelkedő minőségű hardvereszközöket vásároljuk
  • Csak olyan megoldásokat válasszunk, amelyekhez megfelelő szerviz háttért biztosítanak
  • Csak olyan eszközöket vásároljunk, amelyeknél nem jelenthet gondot az alkatrész-utánpótlás
  • Lehetőleg olyan megoldások mellett tegyük le a voksunkat, amelyek energiatakarékosak, és így a lehető legjobban minimalizálható az IT üzemeltetés költsége.

Amennyiben betartjuk a fenti tanácsokat a beszerzés során, akkor biztosíthatjuk munkaállomásaink hosszú élettartamát, illetve minimalizálhatjuk az üzemeltetési költséget és a tartós kiesések esélyét, amely döntés, hosszútávon költségekben is mérhető előnyöket hoz majd.

Miért minket válasszon?

Ügyfeleink részére csak megbízható forrásból származó, kiemelkedő minőségű gyártók – Dell, HP, Lenovo, Fujitsu és Apple – termékeit ajánljuk, amelyekkel biztosítható a munkaállomások hosszú élettartalma és a megbízható működés. Az általunk forgalmazott gyártók esetében rendelkezünk szervizpartneri státusszal, így a folyamatosan működő szervizhátterünkkel igyekszünk minimalizálni a felmerülő meghibásodásokból eredő problémákat, amelynek része az alkatrész-utánpótlások állandó megléte. Végezetül az üzemeltetési költségek minimalizálása érdekében csak menedzselhető, egyszerűen karbantartható megoldásokkal foglalkozunk, amelyek energiatakarékosságukkal és alacsony teljes birtoklási költségükkel (TCO) megfelelnek a modern kor elvárásainak. S mindez nem csak a munkaállomásokra igaz, hanem a teljes hardver-portfoliónkra, amelyben a PC-k és a notebook gépek mellett például szerverek, hálózati eszközök, szünetmentes tápegységek és nyomtatók is szerepelnek.

Hardver infrastruktúra megoldásainkról bővebb információkat talál itt:

Vissza