Infokommunikációs eszközök és megjelenítő megoldások

  • Szeretné hatékony eszközökkel elérni meglévő és leendő ügyfeleit?
  • Fontosnak érzi vállalkozása piaci megítélését?
  • Erősítené marketing aktivitását?
  • Egyszerűen csak interaktív, modern és szemléletes megoldásokban gondolkozik?

Nézze meg, hogyan használhatóak infokommunikációs eszközeink, és megjelenítő megoldásaink, majd kérje tanácsunkat, hogy a leghatékonyabban segíthessünk tervei elérésében!

Infokommunikációs eszközök

A Humansoft Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy üzleti partnereinek az informatika termékek, és szolgáltatások területén hatékony és kreatív segítséget nyújtson. Amennyiben vállalkozásán belül vagy azon kívül, akár alaptevékenysége miatt, akár promóciós okokból keres olyan informatikai megoldást, amely erősíteni tudja kommunikációját, mi az interaktivitást biztosító, kommunikációs megoldások, illetve tartozékok széles választékát kínáljuk Önnek. Kínálatunkban megtalálhatóak:

Megjelenítő megoldások

Előfordul, hogy nem az interaktivitás kiemelt szempont partnereink számára, hanem a jelenlét megerősítése, a vizuális bemutatás szerepel elsődleges céljaik között. A hagyományos asztali illetve beépíthető megjelenítő eszközök - elsősorban LCD monitorok – mellett egyedi igényekhez alkalmazkodva is tudunk olyan, nagy méretű, vagy speciális környezetben alkalmazható vizuális megoldást ajánlani:

Az infokommunikációs és megjelenítő berendezéseink értékesítése mellett sok éves tapasztalatunkkal, fejlesztői és szolgáltatói tevékenységünk-el, illetve szervizhátterünkkel is támogatni tudjuk tevékenységüket.

Vissza