Dell személyi számítógépek

Az amerikai székhelyű Dell testreszabott számítástechnikai technológiákat, termékeket és megoldásokat biztosít az üzleti és az otthoni felhasználóknak. Asztali számítógépei magas minőséget képviselnek, melyet a Humansoft Kft. által biztosított garanciális szolgáltatások támogatnak.

Otthoni felhasználás:

Dell Inspiron – Asztali gépek és laptopok
Minden, amire szüksége van, de semmi más. Az Inspiron számítógépek biztosítják az Ön által megkívánt teljesítményt. Stílusos megejelenés

Dell XPS / Alienware – Asztali gépek és laptopok
A Dell multimédia és játék célra szánt otthoni gépei nemcsak nagy teljesítményűek, hanem egyedi külsejük, a prémium minőségű anyagok és az XPS támogatás is megkülönbözteti őket a többi géptől.

Üzleti felhasználás:

Dell notebook

Dell Vostro – Asztali gépek és laptopok
Egy bővíthető, testreszabható és megbízható megoldás a mindennapos üzleti igények kielégítéséhez. Olyan kisvállalkozások számára, amelyek kedvező árfekvésű, megbízható, bővíthető, belépő szintű asztali megoldást keresnek.

Dell asztali számítógép

Dell Optiplex – Asztali gépek
A Dell felhasználóbarát felügyeleti megoldásokkal ellátott, kategóriájában a legjobb teljesítményű, tartósságú és megjelenésű számítógépei, olyan, üzleti célú asztali gépet kereső felhasználóknak, akik a produktivitás, a bővíthetőség és a költséghatékonyság harmóniájára vágynak. Egyes modellek már All-in-One kivitelben is elérhetőek.

Dell Latitude – Laptopok
Az Optiplex családhoz hasonlóan, kategóriájában a legjobb teljesítményű, tartósságú és megjelenésű számítógépei. Minden notebook igény kielégíthető a Latitude termékcsaládból, a belépő szintű, általános irodai laptop-tól kezdve, az ultrabookon át a Windows8 tablet-ekig. Minden modellre jellemző a TPM 1.2 chip, illetve a magas fokú menedzselhetőség.

Dell Precision
Kompromisszumoktól mentes teljesítmény nagy erőforrás-igényű, speciális alkalmazásokat futtató munkaállomás-felhasználók számára. A professzionális processzorok és grafikus kártyák mellett független szoftvergyártói minősítésekkel (és az ezzel járó megbízhatósággal) is rendelkezik, és mindezt jól bővíthető, szerszám nélkül szerelhető házban biztosítja. A Precision számítógépek kiválóan alkalmasak bonyolult elemzéshez, tervezéshez, digitális videoszerkesztésre és tartalomtervezésre, valamint 3D-s ipari tervezésre és modellezésre. A legújabb modell pedig már SFF házméretben kínálja a munkaállomások teljesítményét, illetve továbbra is elérhető a rack kivitelű munkaállomás is.

A számítógépek egyedi konfigurációiért keresse értékesítő munkatársainkat.

Tekintse meg további Dell termékeinket!

Vissza