HP személyi számítógépek és notebookok

Az amerikai székhelyű HP, a világ vezető PC szállítója* innovatív asztali és mobil technológiákat, termékeket és megoldásokat biztosít az üzleti és az otthoni felhasználóknak. Asztali és hordozható számítógépei magas minőséget képviselnek, melyet a Humansoft Kft. által biztosított garanciális szolgáltatások támogatnak.

HP asztali számítógép

Asztali számítógépek:

HP egyszerű asztali számítógép - Tökéletesen az alapvető számítógép-használati igények kielégítésére, praktikus funkciókkal és díjnyertes támogatással kiegészítve.

HP speciális asztali számítógépek - Naprakész funkciók és bevált technológiák a csúcsminőség és csúcsteljesítmény érdekében.

HP Elite számítógépek - A lehető legbiztonságosabb gépek, haladó szinten kezelhető funkciókkal.

HP Vékonykliensek – A legegyszerűbb zéró klienstől a több monitort kezelő multimédiás „vékony munkaállomásig”. Szerveralapú vagy virtualizált környezetbe, egy vállalat minden felhasználója számára biztosítani tudja a hatékony munkavégzést.

Mobil felhasználás:

HP notebook

HP mini – Üzleti felhasználásra a legkisebb és legkönnyebb eszköz. Második számítógépnek, utazótársként javasoljuk

HP Essential - HP legköltséghatékonyabb teljes méretű noteszgépei.

HP Probook - Stílusos és költséghatékony megoldás, amely alapvető biztonsági és üzleti szolgáltatásokat kínál. A multimédiás tartalmakat nagy felbontású kijelzőkön1 és kiváló minőségű hanggal élvezheti. A termékcsalád bizonyos tagjai egyedileg konfigurálhatóak

HP Elitebook - Osztályában a legjobb, szolgáltatásokban gazdag, nagy teljesítményű és a vállalati igények figyelembe vételével készült a felügyelt informatikai környezetekhez. A termékskála a pehelykönnyű kiviteltől egészen a hordozható munkaállomásokig. A termékcsalád minden tagja egyedileg is konfigurálható. Teljes körű menedzsment megoldások, köztük az Intel VPRO. Ultrabook és üzleti tablet kivitelben is elérhetőek.

HP mobil vékonykliensek - A kiszolgálóalapú vállalatok számára, amelyek kiemelt biztonsági igényeket támasztanak, és munkájuk java részét folyamatorientált alkalmazásokkal végzik.

Speciális HP megoldások a Humansoft kínálatában

  • POS terminálok
  • Digital Signage
  • HP Multiseat

Kiegészítők

  • HP monitorok
  • Notebook kiegészítők – táskák, akkumulátorok/töltők, dokkolók

* Forrás: IDC 3Q10 Worldwide Quarterly PC Tracker

Böngésszen további HP termékeink között!

Vissza