Nyomtatás és képalkotás

A cégeknél a mindennapos munka általában többségében dokumentumok előállításáról és szerkesztéséről szól. Ezen állományokat sokszor ki kell nyomtatnunk, hogy megmutathassuk azokat kollegáinknak, partnereinknek, illetve sok esetben a dokumentumok épp azon okból készülnek, hogy kinyomtathassuk azokat. Kétségtelenül a munkaidőnk jelentős része a nyomatok előállításáról szól, amelynek a megfelelő informatikai támogatása kulcskérdés. Ezen ok miatt sok vállalkozó szinte úgy tud beszélni a nyomtatójáról, mint a személygépkocsijáról. Az eszközre nehezedő felelősség miatt ugyanis nem mindegy, hogy egy készülék mennyire megbízható, mennyi az élettartama, az üzemeltetési költsége, illetve, hogy milyen képminőséget produkál, mennyire gyors, felügyelhető és így tovább. A nyomtatóknak sok esetben ráadásul speciális feladatoknak is meg kell felelniük, hiszen az A3-as nyomatok, plakátok és például brosúrák szerkesztésekor nem sok cég engedheti meg azt, hogy munkatársa folyamatosan egy közeli nyomdába rohangáljon.

Milyen a jó nyomtató?

  • Sokoldalú, a cetlitől a plakátig minden nyomatot képes előállítani
  • Gyors nyomtatási sebesség, amellyel párhuzamosan egyszerre több száz oldalt is képes kinyomtatni felmelegedés nélkül
  • Forint/lap alapon olcsón üzemeltethető, és a költségei nyomon követhetőek
  • Integrálható a dokumentumkezelő alkalmazásokkal
  • Felügyelhető a működése
  • Kiváló képminőségű nyomatokat is képes produkálni, sok fajta papírt kezelve
  • Jó szerviz és alkatrész támogatás

Összegezve elmondhatjuk, hogy a jó nyomtató kiválasztásánál a cél az olcsón üzemeltethető, gyors, hatékonyan felügyelhető eszköz megtalálása, amely széleskörű igények kielégítésére is képes, multifunkciósként akár a szkennelési feladatokat is ellátva. Ha azonban az utóbbi feladatot gyakran szeretnénk elvégezni, akkor viszont már céleszköz után érdemes néznünk, hiszen például egy multifunkciós eszköz nem feltétlenül képes olyan minőségben beolvasni a képet, illetve felismerni a karaktereket, mint egy profi szkenner, amely kifejezetten ezen feladatokra lett létrehozva.

Miért a Humansoft?

Cégünk saját nyomtató szervizzel rendelkezik, amely a HP, a Dell, a Kyocera, Zebra és a Canon hibás eszközeinek javítása mellett biztosítja a készülékek megfelelő karbantartását, a nyomtatás konszolidálását, valamint a nyomtató alkatrészek és kellékanyagok folyamatos ellátását.

Az alábbi nyomtatóinakat és szkennereinket ajánljuk Önnek:

Vissza