Custom nyomtatók és szkennerek

  • Megoldást keres nyomtatási vagy dokumentum rögzítési problémáira?
  • Elégedetlen kellékanyag költségeivel?
  • Gyors nyomtatásokra, szkennelésre van szüksége egyedi méretekben?
  • Felügyelet nélküli nyomtató rendszereket üzemeltet?
  • Próbálta már ezeket a feladatokat hő nyomtatókkal megvalósítani?
Custom nyomtatók és szkennerek

Keressen meg minket és próbálja eszközeinket!

A thermo nyomtatás

Az elvégzendő nyomtatási feladatok ismeretében az egyes nyomtatási jellemzők szerint jelenleg sokféle eszközből választhatunk. A Humansoft Kft. palettáján megtalálható valamennyi technológia.

A thermo nyomtatók speciális papírigényük ellenére - hőérzékeny papír - költséghatékonyabban működhetnek más nyomtatóknál, olyan helyeken, ahol a nyomtatási minőségnél kompromisszumokat lehet kötni, ahol a fekete-fehér nyomtatás elegendő.

A thermo fejnél elvezetett papír a fej hőmérsékletváltozásainak hatására a megfelelő helyeken elszíneződve rajzolja ki a karaktereket. A nyomtatás ma megfelelő körülmények megtartása mellett (hőmérséklet, páratartalom) akár 5-10 évig is megőrizhető.

Hol használhatunk hőpapíros nyomtatókat?

A hőpapíros nyomtatók asztali, vagy beépíthető kivitelben, 45 mm szélességtől 210 mm szélességig használhatóak. Gyors nyomtatást biztosítanak, és olyan helyeken, ahol állandó személyzet nem áll rendelkezésre tökéletes megoldást kínálnak. A nyomtatók alkalmasak lehetnek távfelügyelet alatti működtetésre. Ilyen nyomtatókat használhatunk jegy, bizonylat vagy számla, bármilyen szöveges, korlátozottan grafikus felület, és vonalkódok kinyomtatására. Alkalmasak egyedi és standard méretű nyomtatásokra, automatizáltan vagy manuális nyomtatáskezeléssel. A nyomtatókhoz mindezek mellett betűkészlet és logo készítő segédprogramok is rendelhetőek. A nyomtatókat különböző kiegészítőkkel, úgymint vágó, papírjelenlét vagy papírvég érzékelő, szállítjuk. Egyes modelljeink beépített szkenner-el, elnyelő és pozícionálási funkciókkal szállítjuk.

Custom nyomtatók minden helyzetre

Custom nyomtatók minden helyzetre

2009 óta a Custom olasz fix telepítésű, és mobil thermonyomtatók forgalmazója a Humansoft Kft. Az olasz cég a piac egyik vezető gyártója, amely olyan referenciákkal rendelkezik, mint a dél-afrikai labdarúgó VB jegynyomtatási vagy a Trenitalia jegykiadó rendszere. Nyomtatóik széles méretválasztékban megvásárolhatóak, és ötvözik a kiváló műszaki minőséget a látványos olasz design-al. Termékeik használhatóak az ipari nyomtatás, egészségügy, jegy nyomtatás (közlekedés illetve belépőjegy értékesítés), POS nyomtatások (pénztári rendszerek) területén, valamint önkiszolgáló automatákban, jegyértékesítő rendszerekben, sorszámosztókban, parkoló automatákban vagy egyéb felügyelet nélküli rendszerekben.

Forgalmazunk mobil, játék és fogadási bizonylatok nyomtatására alkalmas eszközöket.

Custom szkennerek

A Custom elsősorban a fogadási játékok elvárásaihoz alkalmazkodva gyárt beépíthető és asztali szkennereket, amelyek A4-es méretig alkalmasak dokumentumok beolvasására (CCD vagy lézeres barcode olvasás). Az olvasókba beépített thermo nyomtatóval a beolvasott bizonylatokra a beolvasás során nyomtatást is végezhetünk.

Custom a POS piacon

A Custom termékpalettája folyamatosan bővül. A POS piaci szerepüket erősítve pénzügyi modullal rendelkező nyomtatókat, érintőképernyős számítógép és tablet alapú pénztárgépeket, elektronikus aláíró eszközöket, megoldásokat is szállít.

A Custom termékek teljes választékával kapcsolatosan kérje tájékoztatásunkat!

Vissza