HP nyomtatás és képalkotás

Ha nyomtatásról és képalkotásról beszélünk, a HP ismertsége a legnagyobb a világon. Rengeteg termék, fejlesztés, szabvány kapcsolódik a nevükhöz. a többi gyártó közül messze kiemelkedik széles termékportfóliójuk, minden nyomtatási és képalkotási területre van termékük és megoldásuk.

Ezeke az eszközök mára jóval túlmutatnak magukon. Az egyszerű nyomtatási feladatok mellett részei a cég üzletmenetének, nem csak előállítják, de ha szükséges, be is olvassák, letárolják, rendszerezik dokumentumainkat. A HP eszközei sokoldalúan, megbízhatóan, költséghatékonyan segítik a mindennapi munkát.

Tintasugaras nyomtatók

Mobil tintasugaras nyomtatók - A HP mobilnyomtatójával üzleti útjai során is kiemelkedő minőségben nyomtathat laptopjáról vagy okostelefonjáról.

Színes tintasugaras nyomtatók - Minőség, megbízhatóság és egyszerű használat a HP színes tintasugaras nyomtatóitól: hálózati modellek, A3 nyomtatók, költségkímélő asztali modellek és még sok kedvező termék közül választhat.

Színes többfunkciós nyomtatók - Egy HP Inkjet többfunkciós nyomtató az irodai munkaasztalnál is professzionális minőségű nyomtatást, valamint széles funkcionalitást kínál.

HP Designjet nagyformátumú nyomtatók - Csúcsminőségű, tartós, nagyméretű térképeket, műszaki rajzokat, posztereket, fényképeket, levonatokat vagy képzőművészeti alkotásokat nyomtatni kívánó tervező szakemberek számára ajánljuk.

Lézernyomtatók

Fekete-fehér lézernyomtatók Igények szerinti nyomtatás – a HP termékek megbízhatóságát és színvonalát nyújtó, nagyteljesítményű fekete-fehér lézernyomtatók otthoni és irodai felhasználásra.

Színes lézernyomtatók - Válasszon a nagyteljesítményű irodai és otthoni lézernyomtatók széles kínálatából, amelyek a HP termékekre jellemző megbízhatóságot és teljesítményt nyújtják.

Többfunkciós lézernyomtatók - A többfunkciós HP lézernyomtatók sokoldalúsága, teljesítménye és könnyű használata révén a munkafolyamatok egyszerűbbé válnak, és a csoportok lehetőséget kapnak a funkciók jobb kiaknázására.

Szkennerek

Az egyszerű mobil és asztali szkenerrektől a 120kép/perc sebességű hálózatos lapáteresztős olvasóig a HP termékei közül

Kiegészítők

Tinta/toner/papír/nyomtató kellékanyagok – Humansoft Kft. kizárólag eredeti kellékanyagok használatát támogatja.

HP nyomtatók

Böngésszen további HP termékeink között!

Vissza