Lexmark nyomtatók és szkennerek

A Lexmark üzleti kategóriás készülékeit a vállalkozások igényeinek megfelelően alakították ki, így egyes termékek esetén 5 éves garancia is rendelhető hozzájuk; nagy teljesítményükkel, robusztus kialakításukkal, valamint alacsony üzemeltetési költségükkel és vezeték nélküli csatlakoztatásukkal pedig hatékonyan képesek ellátni a cégeknél felmerülő feladatokat.

A Lexmark üzleti nyomtatói:

  • Színes lézer nyomtatók és multi funkciós eszközök: A Lexmark CS és CX család elemeire jó minőségű nyomat előállítás, megbízható működés és elérhető ár a jellemző. Az alapmodellek sok verzióban elérhetőek, igazodva az ügyfelek igényeihez.
  • Mono lézer nyomtatók és multi funkciós eszközök: Gyors nyomtatás, alacsony üzemeltetési költség, feketén-fehéren. 66 lap/perc sebességig és havi 50.000 oldal javasolt terhelhetőségig.
  • Tintasugaras multifunkciós eszközök – ideális kisebb cégek, irodák nyomatkezelési feladatainak megoldására.
  • Mátrixnyomtatók – Számlák, szállítólevelek, űrlapok. Többpéldányos, olcsó, gyors nyomtatás. Húzva vagy tolva. Vég nélkül, akár 8.000.000 karakter kellékanyag csere nélkül. Ezt csak a mátrixnyomtatók tudják.

Cégünk a Lexmark kiemelt partnere, és jogosult a Lexmark speciális ESA-szerződés megkötésére ügyfeleivel. Az ESA szerződés keretein belül olcsóbban juthat nyomtatóhoz és kedvezményes, garantált áron eredeti Lexmark kellékanyagokhoz, akár a nyomtató teljes élettartamára is. Szervizünk minősített Lexmark szerviz. Az ESA szerződésre és a Lexmark szervizünkre alapozva bátran ajánljuk a Lexmark eszközöket, amennyiben szeretnék nyomtatási költségeiket csökkenteni, vagy teljes körű nyomtató üzemeltetést bevezetését tervezi.

Lexmark nyomtatók

Vissza