Szerverek

Előbb vagy utóbb minden induló cég eljut arra a pontra, amikor munkamenetét már nem tudja elszeparáltan működő munkaállomásokkal hatékonyan megoldani. A dokumentumok csatolmányként való tárolása helyett hosszútávon kifizetődőbb az állományok központi tárhelyen való tárolása, amely folyamatosan üzemel és akár távolról is biztonságosan elérhető. Ezen esetben csak az adattárolásról beszéltünk, miközben az archiválás, a virtualizáció, a csoportmunka és például az ügyviteli rendszerek esetén is elengedhetetlen fontosságú egy céges szerver megléte, amely képes ezen feladatokat kiszolgálni. A fentebb leírtak alapján nyugodtan állíthatjuk, hogy a szerverek ma már a vállalati infrastruktúrák alapkövei, amelyek nélkül egy modern, üzletmenetét hatékonyan kezelő cég nem tud létezni.

Miért érdemes szervert vásárolni?

  • A folyamatos üzem miatt mindig elérhetőek a szerveren tárolt tartalmak.
  • A szerver képes központilag tárolni cégünk fontos adatait, amelyekhez a cég munkavállalói bármikor hozzáférhetnek.
  • A cégen belüli csoportmunka és a virtualizáció, illetve más modern irodai alkalmazások nem létezhetnek szerver nélkül.
  • A központi tárolás miatt magasabb szintre emelhető az adatvédelem.
  • A biztonsági másolatok tárolásával egy munkaállomás kiesése esetén is fájdalommentesen átköltöztethetőek a rendszerek.

Miért éppen a Humansoft?

Mivel a szerverek ténylegesen a vállalati infrastruktúra alapkövei, amelyeknek folyamatosan elérhetőeknek kell lenniük, ezért a megfelelő szervizháttér és a pontos partneri szakértelem, valamint az implementációs készség hatványozottan fontos. A Humansoft által forgalmazott szerverek – HP, Dell, Fujitsu – esetén kiemelt szervizpartnerként a megfelelő terméktámogatást biztosítjuk, elősegítve ez által a termékek nagyobb kiesés nélküli működését.

A következő szervereink közül választhat:

Vissza