Dell Preferred Partner díjat kaptunk

2014.01.23.

Hagyományteremtő céllal rendezte meg Budapesten évindító rendezvényét a Dell, ahol egy jelentős elismeréssel lett gazdagabb a Humansoft.

Ez volt az első olyan delles rendezvény Magyarországon, ahol a cég partnereit és kiemelkedő ügyfeleit díjazta, megköszönve ezzel munkájukat, elkötelezettségüket a cég felé. Nem véletlen, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltak az eseményre, közel 200 résztvevő gyűlt össze az Iparművészeti Múzeumban, ahol a Dell évindító rendezvényét tartották. A díjakat 10 kategóriában osztották ki – ismertette a rendezvény fontosabb történéseit Turcsán Ferenc Kereskedelmi és marketing igazgató.

A Humansoft több kategóriában is jelölt volt, végül „az év Preferred Partner” elismeréssel gazdagodott a cég, amelyet Somlyai Gábor ügyvezető vett át. „Fontos elismerés ez számunkra, hiszen a DELL és a Humansoft közötti kapcsolat 1991-re nyúlik vissza, és viszonylag régen, 2009-ben kaptunk tőlük utoljára hasonló díjat. Büszkék vagyunk rá, hogy a Dell továbbra is a legjobb partnerei között tart számon minket” – tette hozzá Turcsán Ferenc.