ÉRTÉKESÍTÉSI INSZENTÍVA – követendő példa

2014.11.18.

A Microsoft Magyarország Kft. ,,Vitorlázz velünk Horvátországban” elnevezésű értékesítési inszentivát hirdetett a nyár folyamán.

A Microsoft Magyarország az Office 365 és Azure kis-középvállalatok körében történő értékesítésének támogatására ösztönző programot írt ki a Microsoft menedzselt viszonteladói számára. A viszonteladók az új Office 365 Advisor és Open eladásaik után pontokat szerezhettek, amelyeket a program végén összesítettek. A legtöbb pontot összegyűjtött 9 nyertes fő számára biztosítottak horvátországi vitorlázást.

A nyertesek közé tartozott Lakits Dóra ügyfélmenedzser kolléganőnk is, amelyhez gratulálunk!

„Nagy öröm számomra, hogy a Microsoft O365 termékértékesítési verseny nyertesei között a Humansoft Kft. színeiben részt vehettem a programon! – kommentálta Lakits Dóra.

Az Office 365 azoknak a levelező és csoportmunka szolgáltatásoknak a gyűjtőneve, amelyet már jól ismerünk és naponta használunk, de ezután nem helyileg üzemeltetjük magas költségek mellet, hanem sokkal olcsóbban a felhőből vesszük igénybe a Microsofttól.

Az Office 365 felhőalapú, alkalmazásai és fájljai szinte bárhonnan elérhetőek PC-ről, Mac-ről, táblagépekről vagy akár telefonról is. Az alkalmazások mindig naprakészek, mert a szolgáltatásfrissítések automatikusan történnek.

Sok O365 csomag tartalmazza az Office 2013 legújabb asztali változatát, amely így lehetővé teszi a munkát offline és online állapotban is.

Tapasztalva, hogy a vállalatok jelentős része most kezdi igazán megérteni és nyitottá válni a felhő megoldások így az O365 irányában is, azt gondolom mindenképp érdemes hosszú távon fókuszt helyezni erre a szolgáltatásra.”