Élet a helyi szerver után

2014.11.18.

Tisztelt Ügyfelünk!

Sok IT szakember szerint a felhő szolgáltatások rohamos terjedésének következő lépcsőfokaként hamarosan egyetlen kisvállalkozásnál sem találunk majd helyi szervert. Ahogy a Microsoft Azure terjed, ez a jövőkép egyre inkább jelenné változik. Ezért érdemes megismerni, mit nyerhet egy cég azzal, ha felhő alapokra helyezi IT rendszerét.

Soron következő előadásunkban a gyakorlat felől közelítjük meg az Azure-t. Az 5-6 legnagyobb érdeklődést kiváltó kisvállalati forgatókönyvön keresztül technikai szemmel is megismerheti azokat a folyamatokat, amelyek a jelenleg helyi üzemeltetésben működő szerverek és szerepkörök Azure-ba költöztetésére készítik fel.

A Humansoft Kft. a Microsofttal közösen szeretné felfedni az Azure rejtett és kevésbé rejtett képességeit, bemutatni, hogyan szabhatja a szolgáltatásokat cégére és hogy mi kell ahhoz, hogy a maximumot hozhassa ki belőle - az Ön igényeinek megfelelően.

Az előadást követően lehetősége lesz további (telefonos, majd személyes) tájékoztatást kérni a témában, mindössze annyit kérünk Öntől, ne felejtse el megadni, hogy ön a Humansoft Kft. Ügyfele, így biztosan mi, a megszokott beszállítói fogjuk Önt megkeresni!

REGISZTRÁLJON ITT

Microsoft Azure kisvállalatoknak II. rész

2014. november 20., csütörtök, 14.00-15.00

Akár már használja, akár csak érdekli, milyen rendszer alatt fog dolgozni a jövőben, érdemes meghallgatnia.

Az előadóról

Gál Tamás - Datacenter Technical Specialist
Rendszermérnök, tréner, előadó, MVP, a Microsoft Magyarország adatközpont specialistája.

Webináriumaink résztvevőit felkészítjük arra, hogy zökkenőmentesen vezethessék át cégüket egy modernebb, hatékonyabb szerverkörnyezetbe.

REGISZTRÁLJON ITT

Vissza