Erős, mint egy PC, könnyű, mint egy tablet - Iconia W700P Tablet

2013.06.03.

Iconia W700P Tablet

Az erős 11,6' Iconia W700P tablet kézzel fogható közelségbe hozza az azonnali termelékenységet.
Karcsú, elegáns ezüstszínű házával a professzionális Acer Iconia W700P ugyan olyan teljesítményt kínál, mint egy notebook, és ehhez 8 órányi akkumulátor üzemidő párosul!

Windows 8 Pro. Mindent megtehet: tablet mobilitás és PC erő.

Vállalati kompatibilitás

Az Acer Iconia W700P tablet könnyedén képes beilleszkedni a meglévő vállalati IT infrastruktúrába magas szintű menedzselhetőségével, kiemelkedő felhasználhatóságával és fejlett biztonságtechnikájával.

Szupergyors Full HD-ben

• Nagyszerű teljesítmény, köszönhetően a harmadik generációs Intel® Core™ processzor családnak
  • 11,6” full HD kijelző 10 pontos érintés-érzékeléssel a konzisztens és pontos színek érdekében
  • 178°-os beláthatósági szög a jobb információ megosztás és csoportos megtekintés kedvéért
  • 6 másodperc alatti rendszer-betöltés és 1,5 másodperces újraindulás az Acer Green Instant On jóvoltából
  • Csupán 2,5 másodperc alatt csatlakozik az internethez az Acer Always Connect révén

Stabil biztonság

Az Iconia W700P tablet fejlett biztonságtechnikai tulajdonságokkal rendelkezik.

A Trusted Platform Module (TPM) megoldás garantálja a kliens platform integritását, jelentéseket készít biztonsági tényezőkről, detektálja a korábbi konfigurációk megváltoztatását és ezektől függőn döntéseket hoz a továbbiakról. Az Acer Backup Management jóvoltából a fontos adatok biztonságban vannak baleset vagy összeomlás esetén is, lehetővé téve az adatok és fájlok egyszerű biztonsági mentését, míg az Acer Recovery Management igény szerinti helyreállítást kínál, hogy Ön teljesen nyugodt legyen. Továbbá a Trusted Boot segít megvédeni a rendszerbetöltési folyamatot és gyakorlatilag kizárja a rosszindulatú szoftverek lehetőségét.

Hatékonyság mindenhol

A Windows 8 Pro-val Önnek nem kell feláldoznia a teljesítményt, a biztonságot vagy a rugalmasságot. Mindezt egyszerűen megkapja egy személyre szabott élményen keresztül, ami lehetővé teszi, hogy Ön az üzletmenet számára fontos nagyszerű tulajdonságokat kedvenc alkalmazásaival kombinálja.  Mindez kompromisszumok nélkül, olyan biztonsággal, ami az üzlet működtetéséhez szükséges.

És ha ez nem lenne elég és Ön folyamatosan kapcsolatban is szeretne maradni, a Windows 8 Pro segít Önnek, hogy gyorsan és biztonságosabban dolgozhasson gyakorlatilag bárhonnan a mobil széles sáv, Wi-Fi és a VPN kliensek segítségével. Mostantól Ön képes lesz elérni PC-jét, fájljait, alkalmazásait és a médiát gyakorlatilag bárhonnan a Távoli Asztal jóvoltából.

Opciók és tartozékok

acer iconia w700p tablet opciok tartozekok