Samsung monitor

Gigászi monitor

2013.06.

Ha a kábelektől és a sok kütyütől már nincs szabad hely a környezetünkben, pedig a feladataink elvégzéséhez elengedhetetlen volna a több képernyős munkavégzés, ne essünk pánikba, nem kell mindjárt vakolókanalat ragadni. Csak a megfelelő kijelzőt kell megtalálni.

Ahhoz, hogy jó minőségben, nagy méretben és egyszerre több képernyőn láthassuk a vizuális infókat, nem feltétlenül kell konkrétan több eszközre beruházni. Az esetek többségében egyetlen nagy eszköz is megfelel, amely egyszerre több kijelző képes alkalmazni. Egy ilyen monstrumot dobott piacra nemrégiben a Samsung, amely nemcsak helykihasználásban, de energiafelhasználásban is egyedülálló. A készülék kijelzőnként maximum 40 wattot fogyaszt, míg készenléti állapotban alig 1 wattos energiaigénnyel rendelkezik.

Az MD230 névre keresztelt megjelenítő hat darab, 1920x1080 pixeles felbontású kijelzőt alkalmaz két sorban elrendezve. A rendkívül méretes termék 23 colos képernyői VA panelt használnak, ennek megfelelően 178 fokos betekintési szögekkel rendelkeznek, ehhez pedig 300 cd/m²-es fényerő és 150 000:1 dinamikus kontrasztarány társul. A válaszidő szürkéből szürkébe történő váltás esetén 8 ms lesz. A monitor további különlegessége, hogy speciális videokártyával működik, amely támogatja a hat kijelző meghajtását.

A gyártó elsősorban banki/brókeres környezetbe ajánlja a készülék alkalmazását, de az lényegében bárhol bevethető, ahol több kijelző használatára van szükség. Ebben szívesen segítünk dönteni, hiszen most egyedülálló lehetőségként a monitor az érdeklődők számára tesztelés céljára is elvihető. A részletekért kérjük, keressék munkatársainkat.

Samsung MD230 Samsung MD230 Samsung MD230

Vissza