Ismerkedjen meg a legújabb DELL PC termékekkel!

2013.08.16.

Folytatjuk cikksorozatunkat a Dell újdonságaival kapcsolatban. Ezúttal a gyártó friss PC-termékeit mutatjuk be.

OptiPlex 9020 Family

OptiPlex 9020 Family

Ha szeretné asztali gépben egyesíteni a páratlan teljesítményt, a kezelhetőséget és a biztonságot, akkor Önnek a teljesen új OptiPlex 9020 Family a legjobb választás, mely napjaink legjobban kezelhető és legbiztonságosabb üzleti felhasználású asztali számítógépeit foglalja magába. A család tagjai új, továbbfejlesztett funkcióikkal lehetővé teszik a hatékonyabb munkavégzést, és helytakarékos méreteik révén zavartalanul beilleszthetők bármilyen irodai környezetbe.

Az Intel® Core™ i7 vPro™ processzorral és Dell BIOS menedzsmenttel felszerelt új Dell Optiplex 9020 asztali számítógépek lehetővé teszik felhasználóik számára a zökkenőmentes távoli hozzáférést is. Mindemellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a munkahelyüktől távol, gyorsan és egyszerűen töröljenek adatot a merevlemezről. A legújabb Intel processzorok és három képernyő egyidejű kezelésének képessége lehetővé teszi a hatékony ’multitasking’ munkavégzést, ezáltal az alkalmazottak többre lesznek képesek.

Kezelhető. Biztonságos. Megbízható.

Tekintse meg a Dell Optiplex 9020 Business Desktop videót:

Dell Optiplex 9020 Business Desktop specifikáció (angolul)

OptiPlex 9020 All-in-One Touch

OptiPlex 9020 All-in-One Touch

Az új OptiPlex 9020 All-in-One Touch PC többek között az alábbi tulajdonságokkal bír: három monitor egyidejű kezelése, érintőképernyős lehetőség, integrált webkamera és Microsoft® Lync optimalizálás, melyek elősegítik a hatékonyabb munkavégzést, kapcsolatteremtést és együttműködést másokkal. Mindezt egy ultra-vékony, helytakarékos kivitelben.

Tekintse meg a Dell OptiPlex 9010 All-in-One Touch videót:

OptiPlex 3011 All-in-One

OptiPlex 3011 All-in-One

Kivételes teljesítmény, megfizethető áron!

A kedvező árú OptiPlex 3011 All-in One asztali számítógép, opcionálisan beállítható érintőképernyőjével kiváló teljesítményt nyújt, mindezt egyszerű és kompakt dizájnban.

Ötvözi a teljesítményt a megfizethetőséggel, beleértve az Intel® Core™ i5 processzorokkal ellátott modelleket is. Az OptiPlex 3011 választható  Dell Data Protection Encryption szoftverrel is, amely megvédi az adatokat az eszköztől a felhőig, és könnyen kezelhető egyetlen konzolról.

Tekintse meg a Dell OptiPlex 3011 All-in-One videót:

Dell OptiPlex 3011 All-in-One specifikáció (angolul)

Vissza