Karcsú, de csupa erő

2013.05.16.

A kompromisszum nélküli üzleti ultrabook – LENOVO THINKPAD T431s

Kompromisszum nélküli új ThinkPad T431s üzleti Ultrabook – az életre kelt vállalati szabvány.

A kompromisszum nélküli üzleti ultrabook – LENOVO THINKPAD T431s

ULTRAVÉKONY ÉS -KÖNNYŰ FOLYAMATOS KAPCSOLAT
A T-széria legkönnyebb, legvékonyabb darabja. Amilyen még nem volt. Mindössze 1,63 kg és 20,6 mm vékony. Így semmiség az utazás. A WiFi, a Lenovo Mobile Access*, a mindig működő USB-portok és a WWAN-portok jóvoltából minden eddiginél egyszerűbb az állandó kapcsolat fenntartása az irodával.
ÚJ THINKPAD-DIZÁJN NAGY DURRANÁS
A munkaélmény javítására irányuló új, 2013-as ThinkPad-dizájn része a 20%-kal nagyobb, 5 érintéses TrackPad több mint 20 Windows 8-gesztussal, valamint a háttérvilágításos billentyűzet. Harmadik generációs Intel processzoraival, akár 1 TB-os merevlemezével és HD+ felbontású képernyőjével a T431s minden vállalati szintű igénynek megfelel.
THINKPAD-TARTÓSSÁG VÁLLALATI BIZTONSÁG
T431s integrált merevítővázának és szénszálas anyagból készült felső, illetve magnéziumos alsó burkolatának köszönheti szívósságát. A híres ThinkPad-tartósságot a katonai tartóssági szabvány tanúsítványa igazolja. A T431s vállalati szintű biztonságát Intel vPro, öntitkosító meghajtók, ujjlenyomat-olvasók, hardverjelszó-kezelő és beépített intelligens kártya olvasók biztosítják.

Minden, amit egy vállalati Ultrabook tudhat. És még annál is több.

Hamarosan elérhető!

A LENOVO THINKPAD T431s ultrabookról érdeklődjön kollégánknál:
Csermák Tamás
termékmenedzser