Kettős ügyvezetés a Humansoft Kft.-nél

2015.05.15.

A 4iG csoporthoz tartozó Humansoft Kft. taggyűlése megerősítette Somlyai Gábort ügyvezető igazgatói tisztségében és társügyvezetővé választotta Hegedűs Juditot. A két szakember legfontosabb feladata a cégcsoport szintű működés támogatása mellett a Humansoft Kft. további növekedési pályájának erősítése - olvasható a vállalat sajtóközleményében.

A Humansoft Kft. megtartott taggyűlése megerősítette Somlyai Gábor ügyvezető igazgatói kinevezését és egyúttal elismerte a szakember teljesítményét az anyavállalat 4iG cégcsoport szintű működésnek megalapozásában. Somlyai Gábor a jövőben, száz százalékban a növekedési pályán lévő Humansoft teljes embert igénylő ügyvezetői feladatainak szenteli szakértelmét, megbízatása határozott időre szól.

A Humansoft Kft. taggyűlése egyidejűleg - határozott időre - társügyvezetővé választotta Hegedűs Juditot, aki új tisztsége mellett a 4iG holding operatív vezérigazgató-helyettesi pozícióját is betölti.

A személyi kinevezések célja, hogy még határozottabbá és hatékonyabbá tegyék a stratégiai és az operatív irányítási feladatok összehangolását és biztosítani tudják a cég növekedési pályájának személyi feltételeit, megerősítve az informatikai piac egyik meghatározó szereplője, a Humansoft Kft. pozícióját.

„Nagy öröm számunkra, hogy két megbecsült és nagy szakmai tudású kollegánk kinevezésével biztosítani tudjuk a leányvállalat növekedéséhez szükséges személyi erőforrást. Biztosak vagyunk abban, hogy tevékenységükkel további lendületet adnak a Humansoft Kft. piaci növekedéséhez és a 4iG vállalat csoportszintű fejlődéséhez.” nyilatkozta Dr. Felső Gábor, a 4iG cégcsoport vezérigazgatója.

Somlyai Gábor 2002-ben csatlakozott a Humansoft Kft-hez, az akkor induló Enterprise megoldások területi vezetőjeként. Később termékmarketing üzletág feladatait, majd 2009 tavaszától a vállalat kereskedelmi és marketingigazgatói teendőit látta el. 2011 óta pedig ügyvezető igazgatóként meghatározó szerepet játszott a Humansoft tartós növekedési pályájának megalapozásában.

Hegedűs Judit, a Humansoft Kft. társügyvezetője, a 4iG Nyrt. igazgatósági tagja és operatív vezérigazgató helyettese emberi erőforrás menedzsment szakközgazdász végzettséggel rendelkezik. Pályáját a közigazgatásban kezdte, majd multinacionális és állami vállalatoknál különböző HR vezetői pozíciókat töltött be. Az emberi erőforrás gazdálkodás, az emberi erőforrás fejlesztés, valamint a szervezetfejlesztés területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezik.

profitline.hu

Hegedűs Judit
Hegedűs Judit
Ügyvezető igazgató
Somlyai Gábor
Somlyai Gábor
Ügyvezető igazgató
Vissza