Már a szolgáltatásmenedzselésben is vannak tanácsadói szintű képesítéssel rendelkező kollégáink.

2015.06.26.

Egy 6 vizsgából álló tanfolyam sikeres elvégzésének köszönhetően, immár a 4iG tagvállalata, a Humansoft 4 munkatársa is rendelkezik ITIL Expert képesítéssel. (Az ITIL az IT-szolgáltatások üzemeltetésének nemzetközi szinten bevált „best practice”-e, az ITIL Expert e szaktudás szakértői szintje, amelynek megelőző szintje az ITIL Foundation Certificate.)

Tapasztalat mindig volt

„Az ITIL az a terület, az az ajánlásgyűjtemény, amihez általában visszanyúlunk az outsourcing tevékenységünk során, ezért folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy ezen alapelvek mentén üzemeltessünk” – mondja dr. Gera Zsolt, az IT Szolgáltatások üzletág igazgatója.

A suszter meg a cipője

Eddig is fókuszáltunk arra, hogy folyamatosan javítsuk belső folyamatainkat és működésünket. Most már azonban nem csak beszélünk, hanem bizonyítványunk is van róla, hogy tudjuk, hogyan kell ezt csinálni. A képesítéssel rendelkező kollégáknak pedig azonkívül, hogy átlátják a területet, eszköz- és fogalomrendszerük, s tudásuk is van hozzá, azaz rendelkeznek az IT üzemeltetés-szolgáltatás jó gyakorlatával.