Microsoft Nagyvállalati Licence partnerek lettünk!

2015.02.11.

Microsoft LAR partnerségi státuszt szerzet a 4iG tagvállalata, a Humansoft Kft.!

A 250 vagy több asztali számítógéppel rendelkező szervezetek igényeire szabott Nagyvállalati Licenceket a Large Account Reseller – LAR partnerek jogosultak szállítani.

A 4iG tagvállalata, a Humansoft elérte ezt a partnerségi státuszt. A magyar piacon mindösszesen 4 cég rendelkezett eddig ezzel az exkluzív minősítéssel, amelynek elérése valójában nagyon nehéz feladat. Most ennek a speciális igényű piaci szegmensnek a beszállítói köre egy gazdag tapasztalatokkal rendelkező, folyamatos növekedést felmutatni képes, sok-sok elégedett Ügyféllel rendelkező IT szolgáltatóval - a Humansoft Kft.-vel - bővült!

A szoftveróriás a LAR kifejezést egyébként nemrégiben megváltoztatta LSP-re (Large Service Provider). Ezzel a névváltással akarja kifejezni, hogy nem csupán a licenc tranzakciók átfuttatását várja a partnerektől, hanem a licencek mellé szaktudás, támogatás, mérnöki munka és komplex szolgáltatás nyújtását is várja, amiért külön büszkék lehetünk, hogy ennek a kibővült igényrendszernek tudtunk megfelelni!

Az új minősítés erősíti és bővíti a 4iG cégcsoport portfolióját.

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Kérjük, keresse kollégánkat!

Radványi András