MICROSOFT ÉV PARTNERE A HUMANSOFT

2014.09.03.

Erkölcsi elismeréssel járó díjat vehetett át a Humansoft a Microsoft évente megrendezésre kerülő WPC (Microsoft Worldwide Partner Conference) konferenciáján, Washingtonban.

2014. július 13-17. között rendezték Washingtonban a Microsoft szokásos éves partner konferenciáját, amelyre világszerte mintegy 150 országból érkeztek a top Microsoft partnerek. Ebből az alkalomból nagy show műsor keretében mintegy 15-16 ezer résztvevőt látnak vendégül. Ezúttal Magyarországról közel 40 vezető kapott meghívást, közöttük a Humansoft delegációja, nyilatkozta Somlyai Gábor, a 4iG Nyrt. vezérigazgatója.

A Humansoft elismerése jó eredménynek számít, hiszen ezentúl kedvezőbben pozícionálható a cég az ügyfeleknél és a piacon. „Azon leszünk, hogy minél tovább megtartsuk a címet.” A nagyszabású rendezvény továbbá arra is alkalmas, hogy a vezetők tisztább képet kaphassanak a Microsoft 2014-2015 évi stratégiájáról. A jövő ez alkalommal a felhő megoldásoké, tehát sláger lesz az MS o365 és a Microsoft felhőplatformja, az Azure.