OROSZHEGYI SZENT FERENC ALAPÍTVÁNY- adományozás

2014.09.03.

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes 1992 óta végez gyermekvédelmi tevékenységet Erdélyben és az utóbbi években Magyarországon is. Az évek alatt több mint ötezer gyermekről gondoskodott fedél, meleg étel és egyéb szükségletek tekintetében és ma is több, mint 2500 gyermek él, tanul 70 gyermekotthonban és iskolaházban. Magyarországon 2002-ben jegyezték be a Dévai Szent Ferenc Alapítványt, amely a magyarországi 1 %-os felajánlásokat és minden egyéb támogatást fogad.

Az alapítványt a Humansoft Kft. is támogatta júniusban informatikai eszközökkel: asztali számítógépekkel, monitorokkal és nyomtatókkal, illetve a kollégák nagylelkű felajánlása révén használt gyermekruhákkal is.

Mihály Annától, az alapítvány nevelőnőjétől az alábbi köszönőlevelet kaptuk:

„Nagyon nagy örömmel fogadtuk a gyerekeinknek felajánlott ajándékcsomagokat, melyet az iskolai év végén adtunk át, ezzel értékeltük munkáikat, tanulmányi eredményeiket stb..
A gyerekek hálájukat nem fejezhetik ki másként, mint hogy imáinkba foglaljuk kedves ajándékozóinkat. Isten fizesse meg önzetlenségüket, nagylelkűségüket, mellyel ilyen nagy örömet okoztak számukra.
Isten áldását kérjük áldozatos munkájukra és életükre!
Hálás szeretettel Mihály Anna és a 48 gyerek :).”

Örülünk, hogy segíthettünk!