Sikeres negyedév után megújult a NetApp nagyvállalati portfoliója

2013.03.08.

NetApp

A NetApp üzleti eredményei és mérföldkövei mellett számos termékújdonságról is beszámolunk: megújult a Data ONTAP alapú FAS/V6200-as termékcsalád, elérhető az új, tisztán flash alapú EF540 tároló és várható egy teljesen új flash platform születése 2014-ben, végül pedig megtörtént az ionGrid felvásárlása, és tovább bővült a Cisco-NetApp együttműködés (FlexPod).

Az Arrow ECS Kft., a NetApp magyarországi disztribútorának összeállítása a NetApp hivatalos termékinformációi és sajtóbejelentése alapján.

1,6 milliárd dollárt meghaladó forgalommal és közel 160 millió USD adózott eredménnyel zárta harmadik pénzügyi negyedévét a NetApp. A 4%-os növekedést a pénzügyi piacok elégedettséggel nyugtázták. A gyártó 9 havi forgalma így immár a 4,6 milliárd dollárt is meghaladja. Az eredmények igen sikeresnek tekinthetőek, különösen a versenytársak (mint a HP vagy DELL) tárolási üzletágainak forgalmi csökkenéséhez képest.

Ami a népszerű FAS (Data ONTAP alapú) portfolió eredményét illeti, a nagyvállalati FAS6200-es széria 19%, a FAS3200-es pedig 16% növekedést hozott az előző negyedévhez képest. Az igazi meglepetéssel mégis a belépőszintű tárolók piacát lefedő FAS2200-es termékcsalád szolgált 55%-os növekedést hozva az egy évvel korábbi negyedéves eredményéhez képest. Ez egyértelműen mutatja, hogy a KKV szektor intelligens tárolók iránti igénye milyen dinamikusan fejlődik minden válság és pénzügyi megszorítás ellenére.

NetApp hírek »