Új Windows Phone demo eszközök

2014.06.11.

Új Windows Phone demo eszközök

Új Windows Phone demo eszközökkel rendelkezik a Humansoft. Így nincs akadálya, hogy a mobil megoldásokat/szolgáltatásokat demóeszközzel támogatva is kínálhassunk az ügyfelek részére.

Kollégáinknak exkluzív, megjelenés előtti termékbemutató keretében demonstrálták a Microsoft Windows Phone 8.1 verziót, amelyhez több Windows Phone demo eszközt vásárolt a Humansoft, számolt be Radványi András termékmenedzser. „Fehér Andrea ügyfélmenedzserrel és Csermák Tamás termékmenedzserrel lehetőséget kaptunk a frissített rendszer új tulajdonságainak megismerésére.”

Többek között olyan újdonságokkal látták el a mobileszközt, mint a Cortona angol nyelvű, hang alapú parancsvezérlés, ami például autóvezetés közben ideális megoldás lehet a telefon biztonságosabb kezelésére. Továbbá a kezelőfelület egységes értesítési központot kapott, ahol a legfontosabb funkciók ki-, bekapcsolhatóak. A kezdőképernyőn egyéni háttér állítható be, ami a felhasználó minden Windows 8.1 operációs rendszert futtató eszközén megjelenhet.

További ínyencség, hogy megkapta az Internet Explorer 11-est, az új YouTube lejátszót és lehetőséget „inprivate” böngészésre. S végre a naptár funkcióban heti nézet is látható. Emellett felturbózták új kamera szoftverrel is.

A Windows Phone új verziója bárki számára elérhetővé fog válni, hivatalosan júniustól kerül rá a Windows alapú mobiltelefonokra.

„A Windows Phone előnye, hogy üzleti környezetbe könnyebben integrálható, mint a többi gyártó terméke, értve itt az Android vagy iOS platformokat”. Könnyebben menedzselhető eszközzé vált, mint korábban. A menedzsment szoftverekkel minden paramétere könnyen felügyelhető, ami nem igaz például a sokkal töredezettebb Android kínálatra.

További hasznos információ, hogy a Microsoft Office 365 üzleti előfizetések mellé adott OneDrive tárhely méretét a Microsoft megnövelte 1 terrabájtosra! Ez már akkora tárterület, hogy könnyedén elférhető rajta akár az összes mobil telefonunkkal készített, nagy mennyiségű fotó, videó, de akár az összes dokumentumunk, kontaktjaink vagy e-mailjeink is, amiket egyébként a OneDrive klienssel folyamatosan szinkronban tarthatunk az összes eszközünk és a felhő között. Mindezt már a legolcsóbb O365 előfizetés mellé is megkaphatjuk. Ezért érdemes lehet élni ezzel az ajánlattal is a Windows Phone felhasználóknak! - fűzte hozzá Radványi András.