Új költséghatékony lézernyomtatók érkeztek a Samsungtól

2013.10.17.

Samsung SCX-4655F

Öt új taggal bővítette Xpress nyomtatócsaládját a Samsung, amelyek segítségével a kis- és középvállalkozások még egyszerűbben nyomtathatnak, akár okostelefonjaikról is.

Az ML-2020 sorozat tagjai (SL-M2022/2022W) mono lézernyomtatók, az ML2070 sorozat tagjai (SL-M2070/2070W/2070F modellek) pedig multifunkciós lézernyomtatók. Az ML-2022W és az ML2070W modelleket NFC-vel is felszerelték, így vezeték nélkül kapcsolódnak a mobil eszközökhöz a gyors, integrált és kényelmes nyomtatás érdekében. 600 MHz Cortex™-A5 processzoruk és 128 MB memóriájuk gyors nyomtatást tesz lehetővé valamennyi újdonságnál.

A Samsung Mobile Print alkalmazással a felhasználók számos fájltípust képesek kinyomtatni a PDF-ektől kezdve, az Excel munkafüzeteken át egészen a PowerPoint bemutatókig – közvetlenül az okostelefonjaikról. Azok pedig, akik nem rendelkeznek NFC-képes okostelefonnal, vagy nem telepítették a Samsung Mobile Print App-et, még mindig használhatják a Google Cloud támogatást, amellyel bármilyen okostelefonról bármilyen weboldalt ki lehet nyomtatni.

Mindegyik újdonságban megtalálható a Samsung egyedi Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) technológiája, amely élesebbé teszi a pozitív megjelenésű szövegeket, és növeli a negatív megjelenésű szövegek olvashatóságát, ezzel garantálva a lehető legjobb képminőséget.

Az újdonságok már hazánkban is kaphatók, az alábbi ajánlott bruttó végfelhasználói árakon:

• SL-M2022/SEE: 22 690 Ft
  • SL-M2022W/SEE: 28 690 Ft
  • SL-M2070/SEE: 36 490 Ft
  • SL-M2070W/SEE: 40 490 Ft

Termékspecifikációk:

M2022 M2022W
Funkciók Standard Nyomtatás Nyomtatás
Méret Tálca nélkül 332 x 215 x 178 mm 332 x 215 x 178 mm
Csomagolással 386 x 273 x 298 mm 386 x 273 x 298 mm
Alvó üzemmódban Kevesebb mint 1.1 W Kevesebb mint 1.9 W (Wifi Dirct Off 1.5W)
Standby üzemmódban Kevesebb mint 30 W Kevesebb mint 30 W