Veeam Gold Partnerséget kapott a 4iG cégcsoport leányvállalata, a Humansoft Kft.

2015.08.07.

A Humansoft elérte és egy évig birtokolhatja a Veeam Gold Partnerséget.

Lassan 3 éve kezdődött a 4iG cégcsoport kapcsolata a viszonylag fiatalnak mondható 2006-ban alapított svájci székhelyű Veeam Software-el. A Veeam előnye, hogy a klasszikus mentési rendszerekkel foglalkozó gyártók mellett ők csak a virtuális technológiára fókuszálnak.

Korábban a Silver partnerséget bárki elérhette, mindössze regisztrálnia kellett. Később a szabályok szigorodtak, nehezebben és hosszabb sales ciklussal lehetett elérni a minősítést. A Gold partnerségi szintet még jobban védték, üzleti oldalról 100 ezer eurós éves forgalmi elvárást kellett elérni, mérnök oldalról pedig a képzéseknek és a minősítéseknek kellett megfelelni. Magyarországon a három Veeam Gold Partner között immár az egyik a 4iG cégcsoport leányvállalata, a Humansoft Kft. - mondja Holman Gergely rendszermérnök.

Elérni és megtartani

„Csaknem 1 éve dolgozunk azon, hogy teljesítsük az elvárt éves forgalmat, s végül egy tavaly indult projektünkkel ez sikerült.” Ennek köszönhetően a Humansoft Veeam Gold Partnerséggel rendelkezik ez év júniustól 2016 júniusáig. A partnerség előnye, hogy erősebb gyártói támogatással rendelkezik a cégcsoport, mint a Silver partnerek, továbbá részt vehet a közös üzleti tervezésben és a céges rendezvényeken (például workshopokon). „A többi partner általában több, kisebb üzletből hozza össze a volument, nekünk ez két nagy projekttel sikerült.”