Virtualizált környezet monitorozása – Veeam ONE és SCOM Plugin

Május, 2014
09:30 CEST

Kedves Érdeklődő,

Amennyiben kíváncsi arra, hogy a Veeam ONE és a Veeam Management Pack – vrituális környeztet monitorozó megoldásai – milyen milyen funkciókkal rendelkeznek, kérjük vegyen részt ezen az élő környezetben tartott bemutatón. A másfél órás interaktív webinárunk során várjuk kérdéseiket és észrevételeiket.

A modern adatközpont védelmének elengedhetetlen része a virtualizált környezet folyamatos nyomon követése és menedzselése. Ismernünk kell, hogy az egyes gépekhez rendelt erőforrások megfelelően vannek-e méretezve, vannak-e feleslegesen tárolt mentések. Szükségünk lehet üzleti logika szerinti jelentések készítésére, és a beépített tudásbázis révén hibalehárítási javaslatot is kapunk egy esetleges hiba előfordulásakor. A kapacitás tervezés segítségével megtudhatjuk, hogy a virtuális környezet jelenlegi bővülési üteme mellett mikor fogja kinőni az adott infrastruktúrát.

Ezen a területen a Veeam monitorozó megoldásai nyújtják a legtöbbet. Több éves tapasztalattal, valamint több, mint 5 millió védett VM-el a hátunk mögött, az egyik vezető megoldást mutatjuk be Önöknek.

Az előadók:
Holman Gergely, Humansoft Kft.
Keszler Mátyás, Veeam Software

Várjuk szeretettel,