WatchGuard Tanfolyam

2014.10.02.

Örömmel értesítjük, hogy október 10-én WatchGuard tanfolyam kerül megrendezésre a SafeSoft Kft. oktatótermében, ahol bemutatásra kerül a WatchGuard tűzfalak konfigurálása. Sok szeretettel várjuk!

Tematika:

1. Alapismeretek
    Menedzsment felületek (WEB, WSM, CLI), alap konfiguráció (wizard), aktiválás, WSM részei, konfiguráció, konfigurációs file (létrehozás, mentés, megnyitás), adminisztrációs jelszavak kezelése
  2. Hálózati beállítások
    Interfészek típusai, hálózati üzemmódok (mixed routing, drop in, bridge), External interface beállítás, másodlagos IP címek, multi WAN, Trusted és optional interface beállítás, BRIDGE, VLAN, statikus routing
  3. NAT
    Dinamikus NAT, Policy based NAT, 1-to-1 NAT, SNAT, NAT loopback
  4. Policy beállítások
    Policy létrehozás, módosítás, törlés, Policy típusok (packet filter, proxy), Policy sorrend, HTTP proxy alapbeállításai, WEB blocker stb…, HTTPS (deep inspection) proxy alapbeállításai, certificate kezelés, SMTP proxy, SPAM szűrő, saját packet filter/proxy létrehozása, TCP/UDP proxy, Application control
  5. Authentikáció
    Firebox DB, Active directory , user, csoport alapú szabályok létrehozása
  6. Kliens VPN
    L2TP VPN, SSL VPN
  7. Site to site VPN
  8. Monitorozás
    WEB UI, Firebox System Manager, Support log
  9. Naplózás, WatchGuard Dimension
    Bemutatás,telepítés, konfigurálás, alapvető naplók, riportok lekérése.
  • Időpont: 2014. 10.10. 9.00-12.00, 12.00-13.00 - ebéd
  • Helyszín: SafeSoft Kft. oktatóterme, 1118 Budapest Budaörsi út 131/B (hátsó épület I. emelet)
  • Téma: WatchGuard eszközök konfigurálása
  • Előadó: Nagy Gábor- SafeSoft Kft.

A regisztrációkat a regisztracio@safesoft.hu email címre várjuk. A jelentkezéseket a terem befogadóképessége miatt korlátozott számban, a beérkezések sorrendjében tudjuk fogadni. Megértését köszönjük!

Az oktatás ingyenes!

Ha bármi kérdése merülne fel elérhet minket az info@safesoft.hu címen, vagy hívjon a +36 1 481 0362 telefonszámon.