Társadalmi szerepvállalás

A magyarországi informatikai piac kiemelkedő szereplőjeként a Humansoft Kft. fontosnak tartja a közjó támogatását és a fiatal tehetségek felkarolását. Ennek érdekében jól meghatározható értékek mentén próbáljuk felkarolni a nehéz körülmények között élőket, illetve támogatni az egészséges élethez való jogot hazánkban és a határainkon túl.

A Humansoft Kft. által támogatott fő értékek:

  • Egészséges életmód
  • Tehetséggondozás
  • Hátrányos helyzetűek megsegítése
  • Kultúra támogatása

Egyrészt hisszük, hogy az egészséges életmód fontos egy olyan világban, ahol a felgyorsult életmód miatt a táplálkozási problémák egyre jellemzőbbek, illetve a városi lét adta mozgáshiány is veszélyezteti a lakosságot. A sportot, sport rendezvényeket kiemelten támogatjuk, hogy így segítsük azon szakosztályokat és eseményeket, amelyek jó példát mutatnak a nagyközönség számára, illetve létükkel emberek nagyobb csoportját mozgatják meg nap, mint nap. Ezen célt szolgálja rally szövetség, foci csapat és olimpiai csapat támogatásunk is.

Tehetséggondozás határok nélkül

Az egészséges életmód, azaz a test ápolása mellett a szellem gondozása is fontos. Ennek jegyében a Humansoft Kft. 2008 óta minden évben segíti a Neumann tehetségkutató versenyt szponzorként, valamint értékes nyereményeket is felajánl a motiváció biztosítása érdekében. A versenyző diákok az ország több pontjáról, valamint a határokon - Erdély és Vajdaság - túlról is érkeznek és több kategóriában is összemérik az erejüket. Így például alkalmazói, játék és oktató programok, illetve számítógépes művészeti alkotások (számítógépes grafika, animáció és zene), számítógépes tervezés és programozható digitális berendezések kategóriákban is folyik a verseny, amely sokszínűség hozzájárul ahhoz, hogy a felnövekvő nemzedéken keresztül továbbra is értékes szakemberekkel gazdagodjon a társadalmunk.

A digitális írástudás érdekében

Az események és versenyek támogatása mellett fontosnak tartjuk azt, hogy a nehéz helyzetben lévőket közvetlenül is segítsük. Ennek kiváló módja az ajándékozás, amellyel informatikai eszközök adományozásán keresztül a digitális írástudást is mind szélesebb körben tudjuk elterjeszteni. Az Újpesti Speciális Általános Iskola támogatásával a vakok és gyengénlátók értékes eszközökkel gazdagodtak, a Dencsházai Gyermekház esetén pedig a hátrányos helyzetű fiatalok helyzetén próbáltuk enyhíteni. A karácsonyi ajándékainkkal ráadásul nem csak a határainkon belül élő fiatalokat segítjük. A Péterfalvi Művészeti Iskola, a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola tanulói is értékes informatikai eszközöket helyezhettek el a karácsonyfa alá.

Végezetül, de nem utolsósorban igyekszünk elősegíteni hazánkban a kultúra fellendítését, amely érdekében ügyfeleiknek rendszeresen hangverseny jegyeket ajándékozunk. Így a résztvevők páratlan élményben gazdagodhatnak, s egyúttal az előadók fennmaradását is segítjük.

Vissza