IT szolgáltatások

Mára, a gazdasági válság és a recesszió miatt a vállalatok sokkal inkább hajlanak arra, hogy stratégiájukat átgondolják, és informatikai tevékenységüket átszervezzék.

Az informatikai feladatokra szánt pénzügyi keretek csökkenésének és a beruházások elhalasztásának kísérőjelenségeként egyre inkább előtérbe kerültek az olyan modern megoldások, amelyek az elvárt és megszokott szolgáltatási színvonal megtartásával, de az erre a területre szánt költségek csökkentésével biztosítják a folyamatos üzletmenetet és a növekedés lehetőségét.

Alacsonyabb informatikai költségek

Az IT infrastruktúránk azon elemeit, amelyek a gazdaságossági kritériumok rostáján fennakadtak, érdemes olyan külső szállító bevonásával megvalósítani, amelyek ezeket alaptevékenységként végzik, így nálunk jóval költséghatékonyabb alternatívát is képesek találni. Ezáltal nem csupán az eddig munkaerőre fordított kifizetéseink, de az informatikai üzemeltetési és a kapcsolódó energiaköltségek, a beruházások pénzügyi igényei, valamint az informatikai infrastruktúra folyamatos szinten tartásához szükséges ráfordításaink is drasztikusan lecsökkenhetnek.

Kívülről érkező megoldásokkal a belső hatékonyságért

A külső megoldásszállítóktól igénybe vett informatikai szolgáltatások számos területen hozzájárulhatnak informatikai infrastruktúránk stabil, biztonságos és rugalmas működéséhez, lehetővé téve számunkra, hogy informatikai hátterünk alacsony hibaszázalékkal és költséggel támogassa a napi munkát és az üzletmenet folytonosságát.

A bérelt IT szolgáltatások igénybevétele a partner bizonyított szakmai felkészültsége, a magasabb rendelkezésre állás, a kapacitások rugalmassága és a szolgáltatási szint javulása jóvoltából rendkívül pozitívan alakítja üzleti folyamataink minőségét. A hatékonyságnövelő szolgáltatások képesek a vállalatoknál jelentkező informatikai igényeinket teljesen lefedni, legyen szó akár csak PC– üzemeltetésről, rendszergazdai feladatokról vagy a szervereink és a hálózat felügyeletét is magába foglaló menedzselt szolgáltatásokról.

Miben segíthet a Humansoft?

Alapvető üzleti alkalmazásaink stabilitását például az alkalmazástámogatás szolgáltatásnak köszönhetjük, ugyanis a folyamatos rendszermonitorozás, a frissítések rendszeres telepítése, a mentések/visszatöltések és a felmerülő hibák kezelése, valamint a 7x24 órás készenléti rendszer révén kritikus alkalmazásaink működése biztosított. A telepítési szolgáltatás a saját IT csapattal rendelkező vállalkozások számára kínál megoldást olyan rendkívüli helyzetekre – mint pl. új, központi fontosságú rendszerkomponensek telepítése és konfigurálása, üzleti szempontból kritikus szolgáltatások gyors helyreállítása vagy komplex változások megvalósítása, amikor magas szintű szaktudás vagy extra mérnöki kapacitás bevonására van szükség.

Minőségi szolgáltatások átlátható költségekkel

A Humansoft Kft. 1997 óta nyújt kihelyezett (outsource) formájú üzemeltetési szolgáltatásokat ügyfelei számára. Kiszervezett folyamataink, alkalmazásaink és eszközeink biztonságos és megbízható működését magasan képzett és gyakorlott informatikus csapat támogatja, amely az igénybe vett informatikai szolgáltatásokat magas rendelkezésre állás és garantált szolgáltatás-minőség mellett átlátható árazással biztosítja.

Egységes rendszer

Napjainkban az egységes rendszerben működő, biztonságos, magas rendelkezésre-állású informatikai háttér elengedhetetlen feltétele a sikeres üzletmenetnek. Projektorientált megoldásainkkal készen állunk teljes informatikai infrastruktúrák kialakítására, a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig.

Tekintse meg informatikai szolgáltatásainkat!

Vissza