IT üzemeltetés

A Humansoft Kft. több mint 20 éves tapasztalatának, magas szakmai tudásának, és folyamatos szolgáltatás-fejlesztésének eredménye, hogy üzleti hatékonyságot növelő szolgáltatást nyújtunk.

Milyen kihívásokkal szembesül ma a vállalatok vezetése az IT üzemeltetéssel kapcsolatosan?

Az informatikai infrastruktúra és a rá épülő informatikai szolgáltatások a „core” üzleti tevékenységet kiszolgáló, támogató funkciót látnak el, de komoly hatással bírnak az üzleti eredményességre, profitra.

A vállalati vezetés által megoldandó feladat olyan IT szolgáltatás létrehozása, amely az üzleti működést optimális hatékonysággal kiszolgálja, gyorsítja, egyszerűsíti, olcsóbbá és átláthatóbbá teszi az alapfeladatok ellátását, illetve új piaci lehetőségeket teremt a korszerű technológiák adta lehetőségek kihasználásával és a működési költségek folyamatos csökkentésével. Különösen komoly kihívást jelent, hogy mindezek folyamatos fenntartása és fejlesztése nagy figyelmet, szakértelmet és jelentős időráfordítást igényel a vezetés részéről.

A Humansoft Kft. testreszabott IT outsourcing megoldása biztosítja vállalatának a korszerű IT szolgáltatásokkal járó előnyöket és leveszi az informatika szervezésének és menedzselésének feladatait a válláról.

Milyen értéket teremtünk ügyfeleinknek?

 • Javuló üzleti eredményesség (árbevétel, profit)
 • Megnövelt üzleti, pénzügyi és technológiai rugalmasság
 • Jobb minőségű IT szolgáltatások
 • Nagyobb fókusz kerülhet az üzleti alaptevékenységre
 • Megosztott felelősség
 • Garantált szolgáltatási színvonal (SLA)

IT üzemeltetési szolgáltatásaink

IT üzemeltetési portfóliónkat modulárisan építettük fel, amely elemeiből megvalósítjuk nagyvállalati IT infrastruktúrák komplett üzemeltetési megoldását.

Az alábbi IT üzemeltetési területeken nyújtunk professzionális szolgáltatást:

Főbb szolgáltatási konstrukcióink

Menedzselt szolgáltatásaink

A menedzselt üzemeltetési szolgáltatásunk során egy többnyire meglévő üzemeltetési struktúrát/szervezetet veszünk át üzemeltetésre azzal a céllal, hogy a jelenleginél költséghatékonyabb módon, átláthatóbban, megadott SLA feltételek garantált teljesítése mellett biztosítsuk az IT szolgáltatásokat részben vagy egészben.

Az IT szolgáltatás kiszervezés minőség és hatékonyság növelési céljait eszköz, folyamat és működés optimalizálás révén érjük el, amelyet a szolgáltatás bevezetési szakaszában, majd ezt követően rendszeresen végzünk. További hatékonyságnövelést tudunk elérni osztott szervezésben működő erőforrásaink használatával (Servicedesk, 3rd level support stb.)

Támogatási szolgáltatásaink

Támogatási szolgáltatásainkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik belső üzemeltetési csapatot tartanak fenn, de magas szintű szaktudás vagy extra mérnöki kapacitás bevonására van szükség eseti jelleggel. Magasan képzett mérnöki csapatunk támogatásának igénybevételével üzleti szempontból kritikus szolgáltatások gyors helyreállítását vagy bonyolult változások megvalósítását oldhatja meg költséghatékony módon. Nem kell fenntartania olyan drága, jól képzett mérnököket esetileg előforduló problémák megoldására.

IT üzemeltetési szolgáltatásunk jellemzői

 • Szolgáltatási szint megállapodásban garantált szolgáltatás minőség
 • 7x24 órás rendelkezésre állás
 • Magasan képzett mérnök csapat
 • Folyamatos szolgáltatásfejlesztés
 • Szolgáltatásunk igénybe vehető Magyarországon és a közép-európai régióban
 • ITIL alapú, optimalizált folyamatok, működés
 • Professzionális szolgáltatás menedzsment és szolgáltatás riportok
 • A különböző rendszerek esetén közvetlen gyártói, fejlesztői támogatás
 • Az igényektől függő szakmai tudással, kapacitással rendelkező üzemeltetési csapat
 • Átlátható, optimalizált üzemeltetési költségek

Miért a Humansoft?

A Humansoft Kft. a magyar IT piac meghatározó szolgáltatója az IT infrastruktúra üzemeltetés területén.

1997 óta nyújtunk kiszervezett (outsource) formájú IT üzemeltetési szolgáltatásokat ügyfeleink számára. Napjainkra tehát elmondhatjuk, hogy nagy múlttal és tapasztalattal rendelkezünk e téren, amelynek eredménye 50 szerződött partnerünk versenyképessége és elégedettsége.

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken:
webinfo@humansoft.hu

IT üzemeltetési szolgáltatásainkat itt találhatja meg:

Vissza