Humansoft alkatrész kereskedelem

Alkatrész kereskedelemmel kapcsolatos kéréseiket munkanapokon 08:30 és 16:00 óra között telefonon, e-mailben vagy akár személyesen is fogadjuk.

Kérdéseik, kéréseik minden esetben, rendszerünkben rögzítésre kerülnek, így minden ajánlatkérést nyomon követünk az ajánlatkérés időpontjától a szállítás időpontjáig. E-mailben visszaigazoljuk az igény rögzítését. Fontos megemlítenünk, hogy az alkatrész kereskedelmi részlegünk a szervizünk része. Szervizmérnök kollegáink a legújabb gyártói vizsgákkal, valamint több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Szaktudásuk garantálja ajánlataink műszaki tartalmának megfelelőségét.

Gyártói partnereink teljes elérhető alkatrészkínálatát szállítani tudjuk, de bármilyen alkatrészkérést szívesen fogadunk és megpróbáljuk a lehető legkedvezőbb feltételekkel kiajánlani azokat.

Az alkatrészrendeléseken felül természetesen opcionálisan választható szervizszolgáltatásainkkal is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Alkatrész kereskedelmi csoportunkat, kérjük, keresse az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon, H-P, 8:30-16:00: +36 1 270-7640

E-mail: alkatresz@humansoft.hu

Alkatrész rendelkezésre állás nem garanciális javításokhoz

A gyártók csak a garanciális javításokhoz vállalják az alkatrész biztosítást, illetve annak hiányában egyéb, a törvényi szabályzásnak megfelelő jótállást.

A nem garanciális javításokhoz szükséges alkatrészek rendelkezésre állása ezért nem garantált. Előfordulhat, hogy egyes alkatrészek időlegesen, vagy véglegesen elérhetetlenek. Erre a Humansoft Kft-nek semmilyen ráhatása sincs.

A gyártók ezen gyakorlata, mindamellett, hogy egyes esetekben kellemetlenséget okoz a nem garanciális javítást igénylő ügyfeleknek, megfelel a törvényi szabályozásnak. A „151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról” megszüntette az alkatrész biztosítási kötelezettséget.

Alkatrész kereskedelmi csapatunk mindent megtesz, hogy ilyen esetben is szállítani tudjon. Több ezer darabos alkatrészbázissal rendelkezünk. Amennyiben raktárunkban nincs a szükséges alkatrész, és a beszerezése is megoldhatatlan, szervizmérnökeink megvizsgálják, hogy milyen áthidaló megoldást, illetve milyen helyettesítő terméket tudunk ajánlani.

Vissza