Humansoft – Dell szerviz

A Dell szervizmodelljének és a Humansoft Dell szerviz működése

A Dell szerinti garanciális szervizműködés egy olyan felfogáson alapul, amely a világszinten szolgálja ki a Dell eszközök garanciális javítását. Ez a módszer bármennyire is jó, nem Magyarországra dolgozták ki, nem a helyi igények, szokások szerint építették fel. Dell szervizünk a Dell által nyújtott garanciális szolgáltatást olyan módon egészíti ki, hogy az ügyfeleink igényeinek még jobban megfeleljen.

Az alábbi táblázat összefoglalja a Dell, és a Humansoft Dell szerviz működése közti különbségeket:

A Dell szerviz működése
A Dell szervizmodellje szerint A Humansoft Dell szerviz módszere szerint
Hiba esetén a felhasználónak közvetlenül a Dell-t kell hívnia. Hiba esetén a felhasználó közvetlenül a Humansoft Dell szervizét hívhatja a +36 1 270 7660-as számon.
A Dell telefonos támogatása, a felhasználó segítségével, távdiagnózissal meghatározza a hibás alkatrészt. Kötelezően végigmennek egy kérdéslistán, melynek célja a lehető legkevesebb cserélendő, hibás alkatrész meghatározása. Helpdeskünk segítséget nyújt a hiba pontos meghatározásához. Nem „kérdéslistázunk”, hanem szakmai tapasztalatunk alapján gyorsan döntünk a cserélendő alkatrész(ek)ről.
A Dellt mi hívjuk az ügyfél helyett.
A Dell elküldi a szükséges alkatrészt az átvételi pontba, valamint kijelöl egy szervizpartnert a javításra. A kijelölés alapja, hogy ki importálta az adott Dell eszközt. A Dell elküldi a szükséges alkatrészt az átvételi pontba, valamint kijelöli a Humansoft Dell szervizt munkavégzőnek.
A kijelölt Dell szerviz elvégzi a javítást. A Humansoft Dell szerviz elvégzi a javítást.

Miért válassza a Humansoft Dell szervizt?

Bármennyire is megbízható márka a Dell, szervizre szükség van. Ha pedig szükség van rá, akkor olyan szervizre van szükség, amelyik minél inkább az ügyfél érdekeit nézni.

Egy szerviz megteheti, hogy csak a jogszabályokhoz, és a gyártói előírásokhoz ragaszkodik, ami általában nem egyenlő az ügyfél igényeivel. A magyar jogszabályok nem írnak elő szabályokat arra nézve, hogy mennyi idő alatt kell egy javítást elvégezni. A Dell szervizek számára ennél sokkal szigorúbb szabályokat állít a gyártó, de ez sok esetben (alap garancia) még mindig nem az, amire ügyfeleink vágynak.

Mi másképp csináljuk.

Természetesen a jogszabályokat betartjuk, és a Dell szerviz előírásokat sem kerüljük meg, ilyet mi sem tehetünk, nem is szeretnénk. Ugyanakkor rengeteg lehetőség van arra, hogy ezeken a határokon belül többet nyújtsunk:

 • Nekünk nem azért fontos a szabály, az előírás, hogy tudjuk mi a betartandó minimum, hanem, hogy mi a maximum, amit el lehet érni a betartásukkal.
 • Alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez, ameddig az nem sérti a jogszabályokat, illetve a Dell szervizekre vonatkozó szabályokat.
 • Nem azt nézzük, hogy legkésőbb meddig kell megjavítanunk valamit, hanem, hogy milyen hamar tudjuk.
 • A lehetőségek határáig képviseljük ügyfeleink érdekeit a Dellnél.
 • Sosem kifogásokat, hanem mindig megoldásokat keresünk.
 • Telefonos támogatást nyújtunk.
 • Nem „csak” Dell szerviz vagyunk, így több gyártótól származó rendszer esetén is hatékonyan tudunk segíteni, a gyártók nem tudnak „egymásra mutogatni”.
 • Magyarország egyik legnagyobb rendszerintegrátor cége áll mögöttünk erőforrásokkal, szaktudással.
 • Közel 20 éves tapasztalat, Magyarország legnagyobb, és legrégebbi Dell szervize vagyunk.
 • Sokrétűen képzett szakembergárda, hardver és szoftver oldalról egyaránt.

Milyen problémákkal keresheti a Humansoft Dell szervizt?

 • Garanciális Dell szerviz

  A Humansoft Kft. garanciális Dell szervize a Dell összes, Magyarországon elérhető termékének, a legegyszerűbb asztali számítógéptől, egészen az enterprise kategóriájú hardverelemekig.
 • Nem garanciális Dell szerviz

  Nem garanciális asztali gépek és notebookok esetén, nem számolunk fel bevizsgálási díjat.
 • Garancia kiterjesztések

  A Dell eszközök garanciája a gyártástól számított 5. év végéig meghosszabbítható.

  Kérje kollégáink segítségét a garancia hosszabbításhoz!
 • Dell alkatrészek kereskedelme

  Több ezer darabos alkatrészbázissal rendelkezünk. Amennyiben raktárunkban nem található meg a szükséges alkatrész, a Dell teljes elérhető alkatrészkínálatát be tudjuk szerezni.

  Kérjük, itt keresse alkatrész kereskedelemmel kapcsolatos további információinkat!
Vissza