Aladdin szoftverek

Aladdin eToken biztonsági alkalmazások

Az Aladdin eToken termékcsalád egy teljes körű, erős azonosításra és jelszó menedzsmentre kiterjedő alkalmazáscsomag, amellyel a vállalatok ilyen jellegű igényei teljes mértékben kielégíthetők.

Az eToken erős, kétfaktoros azonosítás, ami megbízható és flexibilis megoldást ad a cégek kezébe, amellyel biztosíthatják az elektronikus üzleti erőforrásaikhoz való hozzáférést. A kétfaktoros azonosítást az együttesen érvényesülő két feltétel - birtoklás (eToken) és tudás (jelszó) - kizárólagos teljesülével valósítja meg.

eToken

Az eToken PRO előnyei

Kiemelkedően hordozható

Az eToken PRO USB egy smart card token, ami azt jelenti, hogy a használatához nincs szükség speciális olvasóra. A felhasználó az összes személyes azonosítóját magával viheti rajta, és a használata mindössze annyit igényel, hogy a számítógép USB portjára csatlakoztassa.

Könnyen használható

Az eToken PRO-val történő authentikációhoz mindössze csatlakoztatni kell az eszközt az USB portra, és begépelni az eToken jelszót.

Különösen rugalmas

Az eToken PRO minden eToken PKI és jelszótároló alkalmazást támogat, valamint elérhető hozzá szoftver fejlesztői támogatás amellyel könnyedén integrálható tetszőleges szoftverkörnyezetbe. A token képességei kiterjeszthetők egyéni Java appletekkel, amelyek feltölthetők az eszközre. Ezen kívül az eToken PRO fizikailag is testre szabható számos paraméter szerint, ilyenek például az RFID azonosító, szín vagy a vállalati logó.

Könnyen bevezethető

Szabványos interfészek és rendszerek támogatásával az eToken PRO USB kulcs biztosítja a könnyű integrációt a létező vállalati infrastruktúrába vagy biztonsági stratégiába.

Költséghatékony

Az eToken PRO USB token erős authentikációt és változatos biztonsági megoldásokat tesz lehetővé anélkül, hogy speciális olvasót vagy háttér-infrastruktúrát igényelne.

Vissza