Symantec szoftverek

Symantec logo

A Symantec világelső a szoftverek, alkalmazások és szolgáltatások terén: magánszemélyeknek, kis- és középvállalatoknak, valamint nagyvállalatoknak segít biztosítani legfontosabb erőforrásuknak, az információnak biztonságát, rendelkezésre állását és épségét. A Symantec üzleti termék-palettája a szoftver és a folyamatok automatizálása és szabványosítása révén segít a vállalatoknak az informatikai kockázatok kezelésében, illetve az informatikai hatékonyság maximalizálásában. Nyitott infrastruktúra-alkalmazásaink, funkcióválasztékunk és nagyfokú szakértelmünk minden vállalat számára biztosítja adatai infrastruktúrája és adatcseréi védelmét.

Backup Exec 2014

A Backup Exec 2014 integrált védelmet biztosít a legújabb Windows környezetek számára, ezzel biztosítva új és a már meglévő Microsoft környezetei védelmét az első naptól kezdve. Egyszerűen csökkentheti az üzemen kívüli időt a kritikus Microsoft alkalmazások, mint például az Exchange, az SQL, a SharePoint és az Active Directory környezetek, valamint a VMware vagy Microsoft Hyper-V virtuális környezetek másodpercek alatt történő helyreállítására tervezett páratlan technológiával. Egyetlen biztonsági mentésből helyreállítható a teljes alkalmazás, részletesen helyreállíthatók az e-mailek vagy egyes fájlok/mappák, továbbá a folyamatos adatvédelmi technológiának köszönhetően kiküszöbölhető a biztonsági mentési ablak, és megbízható, adott időpontra való visszaállítást tapasztalhat meg.

A Backup Exec a biztonsági mentési infrastruktúra egyszerű bővíthetősége érdekében központosított felügyeletet is kínál a megosztott környezetekre és távoli irodákra, így a szerverei és asztali számítógépei adatainak védelme egyszerűen kezelhető egy központi irodából a vállalkozása növekedése során. Hatékonyan kezeli továbbá egyetlen konzolról a Windows és nem Windows rendszereket, például UNIX, Linux, MAC és NetWare, valamint távoli médiakiszolgáló-támogatást is biztosít a Linux szerverekhez. Összegezve, a Backup Exec 2014 kialakítása alapján, kész optimalizálni bármilyen Windows adatvédelmi stratégiát (segítségével több adat védelmét tudja biztosítani kisebb tárhelyigénnyel), így időt és pénzt takarít meg Önnek.

V-Ray licenszelés virtuális környezetek számára (CPU alapú):

A Virtualizáció előretörésével valamint a diszk alapú mentési technológiák elterjedésével lehetőség nyílott egy csomag alapú licenszelés megalkotására. Így tehát a tisztán Virtuális környezetek licenszelése leegyszerűsödött a Gazdaszámítógépek processzorán alapuló licenszelésre, úgy hogy a Mentőszerver és a Deduplikációs diszk alapú képesség is a csomag része!

Integrált mentési Appliance

NetBackup:

A Symantec NetBackup™ platform a fejlett technológiák automatizálása és az alkalmazások, platformok és virtuális környezetek folyamatainak szabványosítása révén egyszerűbbé teszi az üzleti adatok védelmét. Az integrált deduplikáció, a replikáció, valamint a szabadalmazott virtuálisgép-védelem segít a tárhely és az infrastruktúra hatékonyabb kihasználásában, és a helyreállítási idő rövidebbé tételében. Egyetlen konzolról végezhető több hely felügyelete, elemzése, valamint a jelentéskészítés, így a folyamat- és kockázatkezelés könnyedén egységesíthető. A világszerte számos nagyvállalatnál használt NetBackup könnyedén skálázható akár a legkiterjedtebb UNIX®, Windows® és Linux® környezetekhez is.

Újdonság: Integrált mentési Appliance

Újdonság: Integrált mentési Appliance

A mentési rendszerek világába is betörtek a céleszközök, a filozófiájuk itt is ugyanaz mint általában: Egyszerűsített telepítés, egykapus támogatás a Mentésben fontos HW és SW komponensekre. NetBackup 5320: Közép és nagyvállalati megoldás, integráltan akár távoli telephelyek közötti replikációval is! Célterület: Windwos, Unix, Linux, Solaris és Virtualizációs (VMware, Hyper-V) platformok integrált megoldása. Tape Out képességgel: tehát közvetlenül a mentési céleszközre kapcsolható Fibre Chanel szalagkönyvtár.

Symantec Endpoint Protection Small Business & Enterprise Edition

A Symantec Endpoint Protection könnyen használható, nagyvállalati szintű védelmet nyújt a kisvállalatok számára, amely optimalizálja a teljesítményt és a rendszererőforrások használatát, így segít gyorsan és könnyedén üzembe állítani a kisvállalatok rendszereit. A rendszer a díjnyertes Symantec Endpoint Protection technológiát használja, amely az ágazatvezető technológiákat egyetlen integrált szoftveres ügynökbe ötvözi, hogy megvédje vállalkozását a legkifinomultabb fenyegetések ellen. A Symantec Endpoint Protection Small Business Edition kevés erőforrást használ, és könnyen telepíthető, üzembe helyezhető és kezelhető, így időt és költségeket takarít meg az ügyfelek számára. A leegyszerűsített felhasználói felület és az előre konfigurált beállítások lehetővé teszik, hogy a kisvállalkozások nyugodtan rábízzák védelmüket, és minden figyelmüket üzletvitelükre fordítsák.

Enterprise Vault

A Symantec Enterprise Vault archiváló megoldás a világelső és hosszú évek óta egyeduralkodó megoldásként ismert a piacon. Hihetelen flexibilitás minden igényre kiterjedő archiválási képességek és óriási kliens támogatottság jellemzi a rendszert. Általános archiváló megoldás ami képes:

  • Exchange szerverek tehermentesítésére úgy, hogy az ott levő – akár redundáns – tartalmat onnan elmozgatja, és egy példányban, hosszú időre tárolja.
  • A mentési rendszer tehermentesítésére és felgyorsítására: kevesebbet kell menteni a szerverről, nem kell PST fájlokat menteni
  • A PST fájlok és a Mailbox kvóták kiküszöbölésére
  • Kereshetővé és a jövőben is felhasználhatóvá teszi az archivált objektumokat
  • Nincs szükség a végfelhasználók képzésére
  • Lehetőséget ad minden Email üzenet automatikus megőrzésére, és kereshetővé tételére
  • ugyanez a csomag képes Fájlszerver és Sharepoint kiszolgálók archiválására úgy, hogy az inaktív állományokat elmozgatja onnan
Vissza