Szoftver és forráskód minőségbiztosítási megoldások

Szoftver minőségbiztosítási megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, meglévő szoftveralkalmazásaik, informatikai rendszereik hatékonyságának növelésére vagy akár egy folyamatban lévő fejlesztés minőségi állapotának felmérésére, javítására. Innovatív, csúcsminőségű eszközöket és szolgáltatásokat kínálunk szoftver-rendszerek minőségének elemzésére, forráskód vizsgálatára, valamint a statikus tesztelés kiértékelése alapján a forráskód optimalizálásra. Tanácsadó csapatunk segítséget nyújt informatikai rendszerének fejlesztési folyamatát optimalizálni a folyamat életciklusának tanulmányozása és modellezése által.

Szoftver minőségbiztosítási megoldásaink

Innovatív.

Az általunk kínált innovatív technológia megköveteli, hogy hazai és nemzetközi kutatócsoportokkal valódi, aktív kapcsolatot ápoljunk. Ennek köszönhetően a legfrissebb kutatási eredményeket azonnal beépítjük eszközeinkbe és módszertanunkba.

Csúcsminőségű.

Informatikai tanácsadási tevékenységünket és minőségriportjaink elkészítését a mai fejlesztési technológiákhoz illeszkedő integrált elemző rendszer alapozza meg.

Széleskörű.

Szolgáltatásaink kiterjednek a szoftverek minőségelemzésére, kiértékelésére és optimalizálási javaslatok tételére, valamint minőségbiztosítási szaktanácsadásra. Meglévő elemző eszközeink rendelkezésre bocsátása mellett, az Ön igényei szerint kialakított minőségbiztosítási eszközök fejlesztését is vállaljuk.

Informatikai szolgáltatások, tanácsadás

Szoftver minőségbiztosítási tanácsadás keretében biztosítjuk, hogy az Ön igényeinek megfelelően, megbízható, kis hibaarányú, megfelelő teljesítményű szoftvert eredményezzen egy költséghatékony szoftverfejlesztési folyamat.

Módszertanunk és alkalmazott technológiáink kis, közepes és nagyvállalati ügyfeleinket is hatékonyan segíti

  • a minőségi követelmények betartásának,
  • a releváns szabványok, szabályok alkalmazásának ellenőrzésében, valamint
  • a fejlesztési idő és költségek csökkentésében és optimalizálásában.

Lépésről lépésre megadjuk, hogy milyen változtatások szükségesek a minőséget veszélyeztető fejlesztési és karbantartási folyamat elemekben. A szoftver minőségének emelkedése a megbízhatóbb funkcionalitásban (kisebb működési hibaarányban), a nagyobb teljesítményben és a fejlesztési, karbantartási idő illetve költségek csökkenésében testesül meg.

Kérésére segítséget nyújtunk szoftver minőségbiztosítási divízió felállításában, a szükséges szoftverminőségi metrikák, monitorozó eszközök és a humán erőforrás képzésének biztosításával.

Informatikai eszközök, termékek

Ügyfeleinknek a FrontEndART termékeit kínáljuk, melyekkel innovatív, csúcsminőségű és hatékony szoftverminőség biztosító környezet építhető fel.

SourceInventory – Szoftver minőségbiztosítási monitorozó rendszer

SourceInventory – Szoftver minőségbiztosítási monitorozó rendszer

A SourceInventory keretrendszer professzionális informatikai eszköz IT vezetők, projektek szakmai vezetői számára a magas szoftverminőség elérésének biztosítására. A rendszer a szoftver teljes életciklusa, annak fejlesztése és karbantartása során lehetővé teszi a forráskód minőségének elemzését és monitorozását.

 

SourceAudit – Forráskód-elemző fejlesztők részére

SourceAudit – Forráskód-elemző fejlesztők részére

A SourceAudit a programozók munkájának elősegítésére készült eszköz, mely a fejlesztőkörnyezetbe (IDE) integrálódva a forráskód megértését, fejlesztését és karbantartását könnyíti meg. Kifinomult statikus forráskód elemző eljárások és technológiák alkalmazásával forráskód hibák, kódolási problémák, rossz gyakorlatok és kódolási stílusok felfedését teszi lehetővé. A hibákat a kódolási folyamat során, a lehető legkorábban fedezi fel, így a hagyományos tesztelés idejét jelentősen csökkenti, a teljes tesztelési folyamatot költséghatékonyabbá teszi.

CodeRipple – Hatásanalizátor eszköz

CodeRipple – Hatásanalizátor eszköz

A CodeRiple nagy, heterogén architektúrájú szoftverrendszerek módosításainak költségbecslését és a változások tesztelésének költséghatékonyságát növelő hatásanalizáló eszköz. Szoftverkarbantartásra és továbbfejlesztésre szánt vállalati költségek drasztikusan csökkenthetőek az információs rendszereken végbemenő változtatások tovagyűrűző hatásainak vizsgálatával, a szoftverhibák feltárásával, az architektúra feltérképezésével.

Vissza